Нови и модернији простор

АТОС БАНК у Модричи отворила пословницу на новој локацији

  • Извор: ПР
  • 24.01.2024. 15:05

АТОС БАНК а.д. Бања Лука отворила је врата нове пословнице у Модричи, на новој локацији у улици Кнеза Милоша бб. Пословница у Модричи је пресељена у нови, модернији и клијентима знатно приступачнији простор. У новоотвореној пословници клијенти ће све своје финансијске потребе моћи обавити брзо и једноставно, у пријатном и професионалном окружењу.

Пословницу на новој локацији су симболичним пресјецањем врпце отворили Јовица Радуловић, начелник општине Модрича и Игор Јовичић, предсједник Управе АТОС БАНК. 

Отварањем пословнице на новој локацији у Модричи грађанима и клијентима ће бити омогућена још боља и квалитетнија услуга. Тим АТОС банке ће бити ту да пружи све потребне информације, подршку и рјешења за све финансијске потребе грађана Модриче. Жеља је да се клијенти при доласку у Банку као и до сада осјећају сигурно и угодно, јер на тај начин, као и кроз континуирано унапређење пословања Банка гради дугорочне пословне односе са клијентима.

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања, а АТОС БАНК је банка која никада не престаје да развија себе и своје пословање за добробит својих клијената и заједнице у којој послује. И у овој локалној заједници ће се и у наредним годинама трудити да донацијама и кроз подршку правим вриједностима стварају боље и напредније окружење за све нас. 

Поводом отварања пословнице на новој локацији Банка је уручила донације ЈУ ОШ “Свети Сава” Модрича, подручно одјељење Копривска Требава и Дневном центру за боравак родитеља и дјеце са посебним потребама у Модричи. 

Пословница у Модричи на новој локацији налази се на адреси Кнеза Милоша бб, а радно вријеме је од понедељка до петка од 08:00 часова до 15:30 часова. Субота је нерадна.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: