Бањалука

Уз Виса картице Атос банке у мојМаркет и Тропик маркетима остварите 5% поврата новца на сваку куповину

 • Извор: АТВ
 • 15.05.2024. 16:57

АТОС БАНК у сарадњи са компанијом Виса покренули су нову кампању која омогућава клијентима 5% поврата новца приликом сваке куповине у продавницама мојМаркет и Тропик.

“На овај начин клијентима Банке омогућени су посебни бенефити приликом куповине у продавницама мојМаркет и Тропик, а ова кампања представља нашу посвећеност пружању додатних погодности и подршке нашим клијентима којима желимо да омогућимо да уштеде приликом свакодневних куповина. Позивамо све наше клијенте да искористе ову јединствену прилику и уживају у додатним погодностима приликом куповине у продавницама мојМаркет и Тропик уз Виса платне картице АТОС Банке.” саопштено је из Службе маркетинга и комуникација АТОС БАНК. 

Кампања под називом “Сваки рачун се рачуна. Буквално” траје до 30.јуна.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)