Корак напријед

Отворена нова дигитална пословница АТОС банке у "Tropic" центру у Бањалуци!

 • 29.04.2024. 10:18

У "Tropic" центру у Бањалуци отворена је нова дигитална пословница АТОС банке.

"Ова пословница ће омогућити нашим клијентима једноставан приступ нашим услугама путем дигиталних уређаја. Наиме клијентима су на располагању поред банкомата и уређај за полог готовине ( АТС ) за правна и физичка лица, те аутоматска мјењачница и дигитални шалтер ( ДТМ ) који омогућава плаћање рачуна, штампу потврде о плаћању и извода те издавање потврда. Наша нова дигитална пословница представља корак напријед у нашим напорима да пружимо модерно и ефикасно банкарско искуство нашим клијентима" изјавили су овим поводом из Службе маркетинга и комуникације ове Банке. 

Из АТОС банке наглашавају да ће њихови клијенти кроз дигиталну пословницу имати могућност да обаве све банкарске трансакције брзо и једноставно, те да ће отварањем ове пословнице унаприједити своју услугу и омогућити да још боље одговоре на потребе својих клијената. 

Радно вријеме пословнице је радним даном од 07:30 до 22:00 и недјељом од 08:00 до 16:00 часова. 


Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?