Минхен

За двије недјеље зараде и до 10.000 евра: Конобарица открила у чему је штос

  • Извор: Агенције
  • 07.10.2024. 15:12

За двије недјеље рада на Октоберфесту у Минхену конобари и конобарице зараде између 5.500 и 10.000 евра нето, а понекад и знатно више.

Са друге стране, за те двије недјеље власници шатора остваре до осам и девет милиона евра промета.

Уплатила скоро 30.000 КМ за скидање урока па преварена

Уплатила скоро 30.000 КМ за скидање урока па преварена

Према писању њемачких медија, да би уопште радили на Октоберфесту, конобари и конобарице морају да плате домаћинима унапријед 1.500 евра за храну и пиће као и чишћење посуђа које користе или евентуално разбију. За смјештај треба да издвоје и до 2.500 евра.

Ева је радила као конобарица на Октоберфесту те је путем ТикТока открила како је најскупљи смјештај био 2.500 евра, у просторији у којој је она спавала били су само душеци, а у соби је спавало петоро људи, преноси "Феникс магазин".

ТикТокерка наглашава како конобарице и конобари на Октоберфесту не добијају фиксну сатницу, већ добијају дио од продаје.

Новак Ђоковић у Шангају добио тужну вијест

Новак Ђоковић у Шангају добио тужну вијест

Према информацијама портала ТЗ, домаћини великих шатора Октоберфеста за двије недјеље остваре до осам и девет милиона евра промета. Од тога им остаје око милион евра добити. Чак и мањи шатори имају продају од милион до два милиона евра.

Прошле године Октоберфест је граду донио око 1,49 милијарди евра.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.