Бјеловар

Уплатила скоро 30.000 КМ за скидање урока па преварена

  • Извор: Агенције
  • 07.10.2024. 15:08

Хрватској полицији пријављене су три интернетске преваре, а за највећи износ, више од 15 хиљада евра, преварена је четрдесетосмогодишњакиња из околине Бјеловара.

Жену из Бјеловара преварила је, за сада, непозната особа, која је на друштвеној мрежи огласила услугу скидања урока и црне магије.

Из неколико пута уплатила јој је више од 15 хиљада евра, а одмах затим НН особа је прекинула сваку комуникацију са четрдесетосмогодишњакињом, која је тек тада схватила да је преварена, објавила је Хина, а пренио Дневник.хр.

Комби са илегалним мигрантима пробио полицијску блокаду, полицајци повријеђени

Комби са илегалним мигрантима пробио полицијску блокаду, полицајци повријеђени

Ова невјероватна прича је одмах постала вирална, па је завршила и на друштвеним мрежама.

У другом случају, двадесетчетворогодишњак из Бјеловара пријавио је превару приликом куповине лаптопа. Након договорене куповине уплатио је износ од 460 евра особи, која је огласила продају, а није добио ни компјутер, нити му је враћен новац.

Опет промјена времена: Стиже киша!

Опет промјена времена: Стиже киша!

Превару је полицији пријавио и један седамдесетшестогодишњак, такође из Бјеловара.

Он је, како се испоставило, испао двострука жртва преваре. Навео да га је одређена особа довела у заблуду да помаже жртвама интернетских превара, па јој је учинио доступним своје личне и банковне податке вјерујући да ће примити уплату новца, али умјесто тога су му скинули новац са рачуна.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.