Са циљем подизања свијести

АТОС БАНК организовала интерактивну кампању на тему заштите података клијената

  • 22.04.2024. 09:49

АТОС БАНК је протекле седмице организовала интерактивну кампању на тему заштите података клијената која је одржана у центру Бањалуке.

Ова кампања организована је са циљем подизања свијести о заштити личних података у оквиру банкарског пословања, те Банка на овај начин жели да подигне свијест грађана и клијената о истом. Едукација на ову тему је веома битна те смо из тог разлога хтјели да интерактивном кампањом провјеримо знање наших суграђана, кроз интерактивни квиз у оквиру којег су пролазници могли провјерити своје знање на ову тему, а за оне који су тачно одговорили на питања Банка је обезбиједила симболичне поклоне. 

"Као друштвено одговорна финансијска институција која је посвећена сигурности и безбједности наших клијената, овом кампањом смо жељели подићи свијест о важности заштите података у дигиталном добу, а кроз интерактивни квиз позвали смо и ширу јавност да се придружи у едукативним активностима које су им сигурно помогле да боље разумију како заштитити своје личне податке на интернету. Наш циљ је да пружимо корисне информације и алате који ће помоћи људима да ојачају своју дигиталну сигурност и сачувају своје приватне податке од потенцијалних пријетњи. Сигурни смо да је едукација кључна у борби против cyber криминала и да заједно са оваквим и сличним кампањама можемо створити сигурније онлајн окружење за све.“ изјавили су овим поводом из Службе маркетинга и комуникација АТОС БАНК. 

Безбједност и заштита клијената је једно од основних начела АТОС Банке, која се континуираним напорима труди да заштиту података клијената подигне на ниво стратешке функције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм