Саопштење

Infinity International Group: У јавности се пласирају тенденциозне поруке

  • Извор: АТВ
  • 12.07.2024. 12:52

Имајући у виду да се у јавности покушавају пласирати тенденциозне поруке с намјером да се оспоре напори запослених и менаџмента чланица Infinity International Group да себи обезбједе нормалну егзистенцију, желимо још једном јасно нагласити да ће сва правна лица у оквиру ове групације бити угашена, а с циљем очувања скоро 800 радних мјеста биће формиране потпуно нове фирме у власништву наших људи из менаџмента и колектива који су свих претходних година својим радом, трудом и залагањем заслужили свако поштовање, наведено је у саопштењу Infinity International Group.

"Поштујући законску регулативу, баш као и свих претходних година, немамо намјеру да се са било ким играмо 'мачке и миша', нити да заобилазимо било какве законом прописане процедуре. Формирањем потпуно нових компанија, ни на који начин не покушавамо да заобиђемо или избјегнемо санкције, већ да сачувамо наше запослене који, као и сви радници на свијету, имају право да својим радом обезбиједе своју и егзистенцију својих породица“, наведено је у саопштењу. 

У том смислу, додају у саопштењу, сматрамо да имамо свако право да тражимо модалитете којима ћемо им то и омогућити, нарочито имајући у виду да новоосноване компаније немају никакве везе са било којим санкционисаним лицем или фирмом. 

"Нови власници нових компанија који су дио менаџмента и колектива малтене од самог почетка, показали су невјероватну одговорност, ентузијазам и лојалност, што је најбољи показатељ да је све оно у шта смо годинама улагали имало смисла и да је наша пословна политика да су нам људи и квалитетан кадар највећа вриједност била исправна“, наведено је у саопштењу.

С тим у вези, додају, било какви покушаји да се нове компаније у власништву радника у старту дискредитују и да се тим радницима одмах црта "мета", далеко су од фер односа или макар покушаја разумијевања да нико од нас неће дозволити да наши људи заврше на улици.

"Сви они који су тврдили да санкције нису усмјерене према радницима и домаћем бизнису имају прилику да то у наредном периоду и докажу“, закључили су у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.