Траже 50 радника

Фирма у којој је просјечна плата 3.400 КМ тражи раднике

  • Извор: Агенције
  • 07.06.2024. 21:52

Позната прехрамбена компанија тражи више од 50 радника за које углавном не треба посебна квалификација и радно искуство.

Регионални лидер у производњи сладоледа Ледо за своје складиште у Дугопољу тражи 11 запосленика на одређено у сезони, и то сарадника транспортног пословања те комисионере у складишту.

За подручје Загреба Ледо је у потрази за 10 складишних радника и 29 помоћних радника. Једно радно мјесто отворено је и у складишту у Ријеци.

Руси употријебили необичну тактику: Украјина у проблему

Руси употријебили необичну тактику: Украјина у проблему

Услове које нуде радницима фирма није објавила. Према досадашњим конкурсима, основна плата вјероватно је на нивоу минималца, а на то иду додаци за рад у смјенама, прековремено и рад викендом.

Иначе, Ледо је лани запошљавао близу хиљаду радника чија је просјечна нето плата износила око 1.740 евра (око 3.400 КМ) мјесечно.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм