Оглас изазвао хаос

Двособан стан с балконом, први ред до мора, на пјешчаној плажи - 60.000 евра

  • Извор: Независне
  • 16.10.2024. 16:38

Стан од 50 квадратних метара (балкон с погледом на море, кухиња/дневни боравак, двије спаваће собе и купатило) у Калабрији, који је власник продавао за 60.000 евра, у року од једног дана добио је новог власника.

Цијена стана и поглед на море на једној страници за продају некретнина у Италији у тренутку објаве огласа привукли су око хиљаду заинтересованих који су хтјели купити ову некретнину. Како је неко објаснио у коментарима - овакав поглед на море се не пропушта за тај новац.

Иако сам стан није репрезентативан због старог намјештаја те је видљиво да је потребна адаптација купатила, то наравно није могло спријечити заинтересоване да га купе.

Калабрија, сиромашна регија на југу Италије, није Тоскана или Амалфијска обала, али има прекрасне плаже с чистим морем, посебно на обалама уз Тиренско и Јонско море. Градови попут Тропеза и Сциле популарна су одредишта за одмор, позната по својим спектакуларним литицама, бијелим пјешчаним плажама и тиркизном мору.

Да се јефтини станови могу пазарити на мору, показује и један оглас из Грчке, гдје се стан продаје по цијени од 43.000 евра.

"Продаје се стан у Грчкој у мјесту Макригриалос. Налази се на 50 километара од Солуна. Од мора је удаљен 200 метара. Потребно му је реновирање. Има 45 квадрата, плус 15 метара квадратних терасе. Цијена стана је 43.000 евра", написао је власник стана.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: