Povodom Vaskrsa

ATOS BANK obradovala korisnike Doma penzionera u Banjaluci

  • Извор: ПР
  • 18.04.2023. 09:16

ATOS BANK a.d. Banjaluka nastoji da što više bude uključena na polju društveno odgovornog djelovanja, te da na praktičan način pomogne rad institucija u zajednicama u kojima posluje.

“Povodom uskršnjih i vaskršnjih praznika omogućili smo korisnicima Doma penzionera u Banjaluci da obilježe ove praznike na ljepši i bogatiji način. Kroz našu donaciju zaposleni Doma su zajedno sa korisnicima organizovali kreativnu radionicu farbanja jaja, a korisnicima su uručeni i simbolični pokloni. Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela naše Banke, i važan dio korporativne kulture, te smatramo da kroz ovakvu vrstu donacije stvaramo bolje i naprednije okruženje za našu lokalnu zajednicu. Kao društveno odgovorna institucija, nastojimo da izađemo u susret institucijama poput Doma penzionera, te time damo do znanja u kolikoj mjeri prepoznajemo njihove potrebe,” izjavila je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija ATOS BANK a.d. Banjaluka. 

Pogledajte trening Monfisa i Gaskea (VIDEO)

Pogledajte trening Monfisa i Gaskea (VIDEO)

Donacija ATOS Banke primljena je sa zahvalnošću u Domu penzionera u Banjaluci. 

“Želimo prije svega da se zahvalimo ATOS banci na ovoj donaciji, kroz koju su oplemenili svakodnevnicu naših korisnika i pokazali da su kao finansijska institucija tu kao podrška osoba treće životne dobi. Na ovaj način pokazali su da prepoznaju njihove potrebe i obogatili su i oplemenili život korisnika u Domu tokom praznika,” izjavila je ovim povodom Gordana Lihović, direkor JU Dom penzionera Banjaluka.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja ATOS BANK a.d. Banjaluka i važan je dio korporativne kulture, a ovakve i slične donacije predstavljaju samo neke u nizu naših aktivnosti, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм