Упозорење

Опрез! Преварант на ГП Градишка користи доброту возача и узима им новац

  • Извор: Блиц
  • 18.09.2024. 07:51

На друштвеним мрежама се шири упозорење камионџијама да буду опрезни на граници, јер је примјећен случај преваре на терминалима.

Наиме, један возач је подијелио своје искуство, упозоравајући колеге на опасност од превараната.

У објави на страници “Теретњаци.ба” један возач описао је ситуацију на граничном прелазу у Градишки.

Станивуковић причом о бесплатним плацевима обмануо више од 400 људи

Станивуковић причом о бесплатним плацевима обмануо више од 400 људи

Непозната особа пришла му је и затражила 20 евра под изговором да му је банкомат прогутао картицу и да нема новца за плаћање терминала. Преварант је описан као момак из Илијаша, који вози плави „мерцедес“ са плавом приколицом.

Како се испоставило послије, ради се о преваранту који је на сличан начин преварила више особа, користећи њихову доброту и шоферску солидарност.

– Поздрав, ово морам да подијелим с вама. Јутрос сам био на Градишци на терминалу када ми је пришао један човјек и тражио од мене 20 евра да плати терминал како би добио папире и могао да настави пут. Разлог због којег ми тражи паре је тај што му је банкомат прогутао картицу. Нисам вјеровао у ту причу, али сам му дао 20 евра и још 2 КМ да не би било проблема. Човјек ми је рекао да ће ми оставити паре на пумпи у Зеници. Када сам стигао на пумпу послије неколико сати, наравно, пара није било. Мало је тих 20 евра на шта смо спали. Момак је из Илијаша. Мени те паре нису битне, али мислим да мало БиХ има граница и терминала, срешћемо се опет. Момак вози плави „мерцедес“ и приколица му је плава. Ово објавите, молим вас – наводи се у објави.

Више људи се јавило са сличним искуствима, упозоравајући да су и они преварени на исти начин од исте особе, пише Блиц.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина