Upozorenje

Oprez! Prevarant na GP Gradiška koristi dobrotu vozača i uzima im novac

  • Izvor: Blic
  • 18.09.2024. 07:51

Na društvenim mrežama se širi upozorenje kamiondžijama da budu oprezni na granici, jer je primjećen slučaj prevare na terminalima.

Naime, jedan vozač je podijelio svoje iskustvo, upozoravajući kolege na opasnost od prevaranata.

U objavi na stranici “Teretnjaci.ba” jedan vozač opisao je situaciju na graničnom prelazu u Gradiški.

Stanivuković pričom o besplatnim placevima obmanuo više od 400 ljudi

Stanivuković pričom o besplatnim placevima obmanuo više od 400 ljudi

Nepoznata osoba prišla mu je i zatražila 20 evra pod izgovorom da mu je bankomat progutao karticu i da nema novca za plaćanje terminala. Prevarant je opisan kao momak iz Ilijaša, koji vozi plavi „mercedes“ sa plavom prikolicom.

Kako se ispostavilo poslije, radi se o prevarantu koji je na sličan način prevarila više osoba, koristeći njihovu dobrotu i šofersku solidarnost.

– Pozdrav, ovo moram da podijelim s vama. Jutros sam bio na Gradišci na terminalu kada mi je prišao jedan čovjek i tražio od mene 20 evra da plati terminal kako bi dobio papire i mogao da nastavi put. Razlog zbog kojeg mi traži pare je taj što mu je bankomat progutao karticu. Nisam vjerovao u tu priču, ali sam mu dao 20 evra i još 2 KM da ne bi bilo problema. Čovjek mi je rekao da će mi ostaviti pare na pumpi u Zenici. Kada sam stigao na pumpu poslije nekoliko sati, naravno, para nije bilo. Malo je tih 20 evra na šta smo spali. Momak je iz Ilijaša. Meni te pare nisu bitne, ali mislim da malo BiH ima granica i terminala, srešćemo se opet. Momak vozi plavi „mercedes“ i prikolica mu je plava. Ovo objavite, molim vas – navodi se u objavi.

Više ljudi se javilo sa sličnim iskustvima, upozoravajući da su i oni prevareni na isti način od iste osobe, piše Blic.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: