Саобраћај

Возачи, опрез: Мањи проблеми на неким граничним прелазима

  • Извор: Агенције
  • 31.07.2024. 08:49

Због увиђаја саобраћајне несреће која се током ноћи догодила на магистралном путу М-4.2 Ћоралићи- Скокови (од Цазина према Великој Кладуши) саобраћај је обустављен.

За вријеме обуставе возила се усмјеравају на локалну обилазницу.

Услови за вожњу јутрос су повољни, а с обзиром да је сезона годишњих одмора, возачи се позивају да пажљиво планирају дужа путовања, у складу са временским приликама. Појачана је фреквенција возила према југу земље. Сва мјеста на којима се изводе радови су прописно обиљежена, а вожња на овим мјестима захтијева повећану пажњу и поштовање привремено постављене саобраћајне сигнализације.

Прва линија пожара: Како изгледа ватрена стихија код Тучепа

Прва линија пожара: Како изгледа ватрена стихија код Тучепа

На магистралном путу Рогатица-Устипрача, због оштећења моста, возила до 30 тона саобраћају једном траком, док је за возила преко 30 тона саобраћај обустављен.

Санациони радови актуелни су на магистралним путевима: Витез-Травник, Кладањ-Власеница, Прозор-Горњи Вакуф/Ускопље, Фоча-Устиколина, Добро Поље-Миљевина, Бијељина-Рача и Чевљановићи-Нишићи.

Дуга су задржавања на излазу из БиХ на граничном прелазу Изачић, док је на граничном прелазу Велика Кладуша појачан промет возила. На осталим граничним прелазима задржавања при преласку границе за сада нису дужа од 30 минута.

До краја августа, за путнички саобраћај отворен је гранични прелаз Крстац (на путу Гацко-Никшић).

Хеликоптер се срушио на зграду на фарми: Има жртава

Хеликоптер се срушио на зграду на фарми: Има жртава

Забрањен је саобраћај за возила изнад 5 тона највеће дозвољене масе на граничном прелазу Каракај (код Зворника). Теретна возила изнад пет тона преусмјеравају се на граничне прелазе Братунац или Рача, док аутобуси могу користити ГП Шепак.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Црна Гуја (Р) (12+)

    ''Црна Гуја