Saobraćaj

Vozači, oprez: Manji problemi na nekim graničnim prelazima

  • Izvor: Agencije
  • 31.07.2024. 08:49

Zbog uviđaja saobraćajne nesreće koja se tokom noći dogodila na magistralnom putu M-4.2 Ćoralići- Skokovi (od Cazina prema Velikoj Kladuši) saobraćaj je obustavljen.

Za vrijeme obustave vozila se usmjeravaju na lokalnu obilaznicu.

Uslovi za vožnju jutros su povoljni, a s obzirom da je sezona godišnjih odmora, vozači se pozivaju da pažljivo planiraju duža putovanja, u skladu sa vremenskim prilikama. Pojačana je frekvencija vozila prema jugu zemlje. Sva mjesta na kojima se izvode radovi su propisno obilježena, a vožnja na ovim mjestima zahtijeva povećanu pažnju i poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Prva linija požara: Kako izgleda vatrena stihija kod Tučepa

Prva linija požara: Kako izgleda vatrena stihija kod Tučepa

Na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača, zbog oštećenja mosta, vozila do 30 tona saobraćaju jednom trakom, dok je za vozila preko 30 tona saobraćaj obustavljen.

Sanacioni radovi aktuelni su na magistralnim putevima: Vitez-Travnik, Kladanj-Vlasenica, Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje, Foča-Ustikolina, Dobro Polje-Miljevina, Bijeljina-Rača i Čevljanovići-Nišići.

Duga su zadržavanja na izlazu iz BiH na graničnom prelazu Izačić, dok je na graničnom prelazu Velika Kladuša pojačan promet vozila. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja pri prelasku granice za sada nisu duža od 30 minuta.

Do kraja avgusta, za putnički saobraćaj otvoren je granični prelaz Krstac (na putu Gacko-Nikšić).

Helikopter se srušio na zgradu na farmi: Ima žrtava

Helikopter se srušio na zgradu na farmi: Ima žrtava

Zabranjen je saobraćaj za vozila iznad 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila iznad pet tona preusmjeravaju se na granične prelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak.

Pratite nas i putem Vibera