Босанска Крупа

Возач аутобуса оставио путнике у Албанији и вратио се сам у БиХ

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 28.07.2024. 16:02

Јучерашњи инцидент у превозу изазвао је велику пажњу јавности када је возач аутобуса избацио путнике из возила због неплаћеног повратка у Босну и Херцеговину.

Према изјавама путника, агенција која је организовала путовање у Албанију није извршила уплату за повратак, што је резултирало непријатном ситуацијом на путу.

Превозник “Еуропа Компани” из Босанске Крупе оставио је путнике испред хотела у Албанији. Превознику Асмиру Кахрићу није плаћен новац за повратак путника у Босну и Херцеговину.

Он је одлучио из Албаније вратити празан аутобус, пише "Црна-Хроника".

У масакру над вагнеровцима погинуо чувени Лотос

У масакру над вагнеровцима погинуо чувени Лотос

Огорчени путници су остали испред хотела без смјештаја, потпуно затечени и без икаквих информација о даљњем развоју ситуације. Многи од њих су изразили незадовољство због непрофесионалног поступања и траже одговоре од агенције.

“Не можемо да вјерујемо да нам се ово догодило. Плаћали смо за услугу која нам није пружена. Ово је апсолутно неприхватљиво”, изјавио је један од путника.

Асмир Кахрић је потврдио инцидент у Албанији.

“Нису платили услугу превоза путника у износу од 2.000 КМ. Опомињао сам их а они су ме завлачили 8 дана са уплатом и нису је ни уплатили. Једноставно вукли су ме за нос а ја сам наредио да се моје возило празно врати за БиХ. Жао ми је људи, агенција им је узела паре унапријед. Па не могу ја возити за џаба и да гориво сипам од својих пара", рекао је поменутом порталу и додао:

"Моја компанија Еуропа Компани вршила је услуга превоза за путничку агенцију 'Сити Бус' из Босанске крупе на релацији Босанска Крупа – Велипоје Албанија. По договору с агенцијом, требали су уплатити новац за услуге превоза на дан поласка из БиХ што нису учинили. Наредних 8 дана сам опомињао руководиоце агенције да уплате новац на шта ми је њиховог газда Дамир рекао: 'Паре нећеш добити, а ти стисни па немој вратити путнике кући'".

Српкиња послала јасну поруку судијама након испадања: Само ћу то рећи

Српкиња послала јасну поруку судијама након испадања: Само ћу то рећи

Он је рекао да је након те изјаве наредио да се аутобус празан врати у БиХ.

"Након његове изјаве, иако су путници били спремни за полазак назад у БиХ, наредио сам возачу да аутобус празан врати у сједиште фирме. На улици је остало нажалост 18 путника који сад чекају или да им агенција обезбиједи нови смјештај или нови превоз према кући. Желим само да овом приликом замолим све путнике да пазе с којом агенцијом ће путовати у будућности да се не би десило овако нешто и њима”, изјавио је власник компаније “Еуропа Компани” Асмир Кахрић за портал "Црна-Хроника".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: 16 блокова (12+)

    ''Филм: 16 блокова (12+)