Прогноза

Стиже снијег у БиХ?

  • Извор: Агенције
  • 12.09.2024. 11:02

У четвртак ујутро, 12. септембра, у западним и сјеверозападним подручјима Босне претежно је облачно вријеме, а у остатку земље сунчано. По котлинама Босне има магле.

Данас ће у западним и сјеверозападним подручјима Босне преовладавати претежно облачно вријеме, а у остатку земље сунчано уз умјерен пораст наоблаке.

Током дана киша или локални пљускови се очекују на сјеверозападу Босне. Према крају дана и током ноћи падавине у Крајини, Херцеговини, западним и централним подручјима Босне. Вјетар слаб до умјерен јужни и југозападни. У Херцеговини и на југозападу Босне повремено јаки удари југа. Дневна температура од 24 до 30 степени.

Тијело мушкарца чији је нестанак пријавио брат пронађено у Дрини

Тијело мушкарца чији је нестанак пријавио брат пронађено у Дрини

У петак се очекује облачно вријеме са кишом и пљусковима који могу бити прећени грмљавином. У другом дијелу дана на врховима планина је могућ снијег. Вјетар слаб до умјерен у Херцеговини југозападни, а у Босни сјеверни и сјеверозападни. Температуре у Босни између 10 и 16, а у Херцеговини од 15 до 22.

Претежно облачно вријеме у суботу. У Херцеговини током дана пролазно разведравање. У јутарњим сатима киша се очекује широм земље, а на планинама снијег. У остатку дана у Босни повремена и слаба киша. Вјетар слаб до умјерен западни и сјеверозападни. Јутарња температура од 5 до 11, на југу до 14, а дневна у Босни од 8 до 14, а у Херцеговини од 16 до 22.

У недјељу, претежно облачно вријеме са кишом у Босни. У Херцеговини слаба киша у раним јутарњим сатима. Вјетар слаб до умјерен, повремено са јаким ударима, западни и сјеверозападни. Јутарња температура од 5 до 11, на југу до 14, а дневна од 10 до 16, на југу до 19 степени.

Бањалука: Спорадичне пријаве случајева и груписања вашљивости у дјечијим колективима

Бањалука: Спорадичне пријаве случајева и груписања вашљивости у дјечијим колективима

На југу Херцеговине сунчано уз умјерену облачност, а у остатку земље претежно облачно вријеме очекује се у понедјељак. У већем дијелу Босне се очекује слаба киша и локални пљускови. Вјетар слаб до умјерен западни и сјеверозападни. Јутарња температура од 4 до 10, на југу до 14, а дневна од 10 до 16, на југу до 22 степена, наводи се у прогнози Федералног хидрометеоролошког завода.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:30 Бизнис клуб (Р)

    ''Бизнис клуб (Р)

  • 12:55 Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.