Друштвене мреже

Српкиња дала новац сестри, па изгубила контакт: Послије пар година стигао пакет који ју је расплакао

  • Извор: Телеграф
  • 04.10.2024. 09:25

Да је породица изнад свега потврђује и прича која је осванула на друштвеној мрежи Икс. Наиме, једна дјевојка је испричала да је давно позајмила новац сестри од тетке, а да су након тога изгубиле контакт.

Иако је ово прича која се на почетку може дефинисати као "себична", те се сестра није јавила како не би вратила новац, истина не може бити даља од тога.

"Моја сестра од тетке је давно позајмила неки новац од мене и никада их није вратила. Нисам инсистирала на враћању. Знала сам да је у ужасној ситуацији. Посљедњи пут сам је видјела на сахрани мог оца, 2008. Изгубиле смо контакт, одаљиле се. У међувремену њено троје дјеце је порасло, удале се двије кћерке, оженио син. Она има шесторо унучади. Моја тетка, мајчина средња сестра је још жива. Има 90. година, и живи са кћерком, мојом сестром“, започела је причу дјевојка на почетку.

Огласили се из компаније: Пегла за косу је сигурна, повучена само једна серија

Огласили се из компаније: Пегла за косу је сигурна, повучена само једна серија

Ипак, послије неколико година, услиједио је први контакт.

"Елем, прије пар дана ме зове сестра, добила је број од моје адвокатице, то је и њена адвокатица. Зове и каже: 'Најзад да те чујем. Прочитала сам све твоје књиге. Одличне су. И једва чекам нову. Но, зовем те да ти кажем да нисам заборавила да ти дугујем. Наслиједила сам са очеве стране 70 ари на Златибору. Продала сам земљу. Шаљем ти пакет за дан-два'. И јутрос стиже пакет“, навела је она.

Поред новцем ту су били и поклони, али и коверта у којој се крила тужна истина.

"Расплакала сам се. Унутра штрудле од мака, од ораха, лијене пите, пите са вишњама. Двије тренерке, зелена и црвена. Мој број. А између тренерки коверта и писамце. У коверти лова. Писамце: 'Хвала ти што си била стрпљива. Хвала ти што си помогла кад је требало'. Сестра ипак остаје сестра, без обзира на све. Све ово као удар из ведра неба. Неочекивано. Зовем је да се захвалим а она ми каже да је на хемотерапији. Нисам имала појма да је болесна“, поручила је она.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: