Помоћи можете и ви уплатом на жиро рачун

Помозимо Милијани у њеној борби: Теслићка полиција је већ почела

  • Извор: АТВ
  • 28.05.2024. 19:31

На врата мајке двије дјевојчице у Врелима закуцала је теслићка полиција. Прикупили су средства за њено лијечење и дошли у посјету.

Милијани је дијагностикован карцином јетре.  

"Нама је сада циљ да се те метастазе повуку, да се смање, да нестане. То само могу са тим терапијама јер ниједна врста операције не може да се одради", каже Милијана Бугариновић Гаврић.

Дирљива прича мајке дотакла је и теслићке полицајце. Новац су прикупили на хуманитарном турниру. Свој допринос дали су сви запослени у Полицијској станици Теслић. 

"Како би била у могућности да Милијана настави лијечење и како би барем у малом моменту олакшали њој и њеној породици њено даље лијечење", рекао је Мирослав Станковић, командир ПС Теслић.

А имунотерапија коју Милијана прима мјесечно кошта четири и по хиљаде евра. Да јој олакшају лијечење пријатељи су покренули хуманитарну акцију.

"Ја кажем колико се одазвало да сад одустанем то би било ружно са моје стране. Морам да се борим због тих људи који су толико уз мене и који су доста помогли и пружили подршке и финансијски помогли да се прикупи новац за терапију и све", каже Милијана.

У имунотерапије се узда цијела породица. Ту су да помогну колико могу. 

"Највише око превоза. Супруга помогне ријечима шта треба, достава лијека, одвести у Бањалуку", прича Зоран Гајановић, Милијанин рођак.

Милијана поручује да нема предаје. Њене кћерке, породица и људи који јој пружају подршку дали су јој снагу да се бори. Помоћи можете и ви уплатом на жиро рачун. 

Атос банка

Жиро рачун: 5675-6159-0013-3925 

Прималац: Милијана Гаврић 

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм