Градачац

Открила гдје се налази Низамина кћерка: Болна исповијест баке убијене жене

  • Извор: Ало
  • 14.02.2024. 11:56

Прошло је шест мјесеци од бруталног злочина у Градачцу, када је Нермин Сулејмановић (35) убио невјенчану супругу Низаму Хећимовић (38) и Дениса и Џенгиза Ондура, сина и оца које је познавао од раније, и ранио три особе те на крају извршио самоубиство.

Мајка Низаминог оца Нусрета, смогла је снаге да исприча за "Ало.рс" детаље кобног догађаја, а и да се присјети посљедњег сусрета са унуком и њеном кћерком.

Неутјешна бака, разговор започиње кроз сузе, и каже да јој се сваки дан враћа на ум снимак, који је Сулејмановић емитовао на свом профилу.

"Видјела сам тај дан да цијела породица избезумљено гледа неки снимак. Пришла сам и питала шта гледају, нису ми дали да видим и ја. Онда сам рекла 'дајте ми да видим' и угледала нешто што ћу памтити док сам жива. Низама моја сједила је на клупи, са вилицом која јој виси, а он монструм је пита 'што си ме пријавила'. Кратко му је рекла морала сам, а онда јој је пуцао у главу", отпочиње болну исповијест за поменути портал нана.


Шулић најавио казне за злоупотребе око цијена намирница

Шулић најавио казне за злоупотребе око цијена намирница

Како каже, иако је у деветој деценији, памти посљедњи сусрет са унуком, и тврди да је тад наслућивала је да нешто није било у реду са њом.

"Четри, пет дана прије него што ће је убити дошла је код нас са унуком. Била је сва преплашена. Питала сам је што си тако мршава, а она ми је рекла да не спава због дјетета. Говорила је у страху 'морам ићи'. Стала је на врата, узела унуку у наручје и рекла 'хајде морамо да идемо'. Пољубила ме је два пута и отишла. Нисам ни слутила да ће то бити наш посљедњи сусрет", присјећа се кроз сузе Низамина бака.

Како додаје, Низама је била остварена, имала своју кућу и ауто, а мисли да је монструм Нермин Сулејмановић, присило на брак.

"Ја сам је отхранила, она је живјела у нашој кући, ја у приземљу она на спрату. Била је запослена. Радила је у конфекцији, била контролор. Имала свој ауто. Ништа јој од њега није требало. Кружиле су приче да Нермин није причао са родитељима, да их је тукао, али нико то није озбиљно схватао. И ето шта се десило", каже она и додаје:


Ово је сада најбогатији човјек у нашем региону

Ово је сада најбогатији човјек у нашем региону

"Низамин отац, вратио се у Њемачку да ради. Не може нико да се помири да је нема. Мајка је скоро дошла свијести, пила је лијекове, примала инјекције, и она је болесна".

Бака је открила да је Низамина кћерка код њене сестре. Она је добила старатељство.

"Мала дјевојчица добила је мамину пензију, уплаћује јој се на рачун. Продаћемо Низамин ауто, и два Нерминова, и све ставити на тај рачун", прича мајка Низаминог оца.

За Нермина Сулејмановића, није имала много да каже, само је кратко поручила.

"Сви су знали да је био лош, шта се деси Низами да је морала да пође за њега не знам. Он је био зао човјек. Дрогирао се, био је главни дилер за Градачац. А овамо се правио, да једе своју храну, да не пије, не пуши, хтио је да остави слику о себи друкчију у друштву", додаје старица.

На крају закључује, да је знала за проблем дошла би по унуку, и заштитила је.

"Да сам знала како живи заштитила би је, него нисам знала ништа до посљедњег дана. Све је било касно. Сада, шест мјесеци од када се све то десило, сви ћуте, нико ништа не говори", закључује за "Ало" Низамина бака.


Акција Жандармерије у Бањалуци, ухапшено више особа

Акција Жандармерије у Бањалуци, ухапшено више особа

Подсјетимо, кобног петка, 11. августа 2023. године, Нермин Сулејмановић се у преподневним часовима појавио испред куће Низамине тетке, у којој је била привремено пронашла уточиште.

Према Зијадиним ријечима Нермин је почео да пуца чим је пришао кући. Низама се, када је схватила да је дошао, сакрила у собу Зијадиног сина Недима и закључала се.

Нермин је тада узео бебу и однио је до аутомобила, а потом се вратио у кућу по Низаму и почео крвнички да је туче.

Нермин је Низаму и дијете потом одвео у једну викендицу у селу Сибовац надомак Градачца. Према ријечима власника викендице, Нермин није имао кључ нити дозволу да тамо иде.

Остаје непознаница зашто је баш ту кућу одабрао, али спекулише се да је разлог тај што је склоњена од главног пута и окружена шумом.

Низами је пресудио на предулазу куће, док је убиство преносио уживо на Инстаграму.

Након што је Нермин Сулејмановић извршио самоубиство његово тијело је од августа било смјештено у Комеморативном центру Тузла и тек крајем децембра прошле године су чланови породице преузели тијело и укопали га.

Пратите нас и путем Вибера