"Калдрма 1929"

Кулинарски спектакл године: Најпознатији кувар са наших простора гостује у Бањалуци

  • Извор: АТВ
  • 16.07.2024. 12:22

Стево Карапанџа, најпознатији југословенски кувар, кога многи називају и оцем ТВ кулинарства на нашим просторима, припремаће вечеру у пет слиједова за госте ресторана "Калдрма 1929" у Бањалуци, 18. јула од 20 часова.

Овај догађај враћа успомене на вријеме када смо с нестрпљењем чекали четвртак вече и емисију "Мале тајне великих мајстора кухиње" која се емитовала прије дневника. Сада, сви носталгичари, имају прилику да се накратко врате у та безбрижна времена и уживају у кулинарским чаролијама Стеве Карапанџе.

Пет сјајних јела пратиће и врхунска вина подрума Радовановић, која ће својим аромама употпунити кулинарски спектакл за све праве гурмане. Догађај који се не пропушта, и који ће златним словима бити уписан у историју кулинарства, пратиће и сјајна музика. Госте ресторана „Калдрма 1929“ забављаће сјајни Piano & Vocal Fusion.

Из овог ресторана су поручили да је у циљу постизања максималног угођаја и жеље да сваки гост вече доживи на најбољи могући начин – број мјеста је ограничен! Све заинтересоване савјертујемо да буду брзи са куповином карата које су доступне у ресторану “Калдрма 1929”. 

Резервацију стола и улазница за овај гастрономски спектакл можете урадити позивом на број 065/341-341.

Стево Карапанџа је својим радом златним словима исписао историју кулинарства, што потврђују и невјероватне бројке. Пуне 24 године, сваког четвртка, приказивала се позната кулинарска емисија „Мале тајне великих мајстора кухиње“. Стево је издао и 7 књига о кулинарству, са преко 1000 рецепата, те као Chef YU тима учествовао на међународним такмичењима у кулинарству, на којима је освојио чак 17 медаља.

Ово је само још један у низу гастро догађаја које организује ресторан „Калдрма 1929“. Недавно је у овом бањалучком ресторану гостовао и познати хрватски кувар Иван Пажанин, а серијал гостовања познатих кувара и гастро догађаја наставиће се и у наредном периоду.

Дођите и доживите вече препуно носталгије и врхунских укуса уз Стеву Карапанџу. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)