"Kaldrma 1929"

Kulinarski spektakl godine: Najpoznatiji kuvar sa naših prostora gostuje u Banjaluci

  • Izvor: ATV
  • 16.07.2024. 12:22

Stevo Karapandža, najpoznatiji jugoslovenski kuvar, koga mnogi nazivaju i ocem TV kulinarstva na našim prostorima, pripremaće večeru u pet slijedova za goste restorana "Kaldrma 1929" u Banjaluci, 18. jula od 20 časova.

Ovaj događaj vraća uspomene na vrijeme kada smo s nestrpljenjem čekali četvrtak veče i emisiju "Male tajne velikih majstora kuhinje" koja se emitovala prije dnevnika. Sada, svi nostalgičari, imaju priliku da se nakratko vrate u ta bezbrižna vremena i uživaju u kulinarskim čarolijama Steve Karapandže.

Pet sjajnih jela pratiće i vrhunska vina podruma Radovanović, koja će svojim aromama upotpuniti kulinarski spektakl za sve prave gurmane. Događaj koji se ne propušta, i koji će zlatnim slovima biti upisan u istoriju kulinarstva, pratiće i sjajna muzika. Goste restorana „Kaldrma 1929“ zabavljaće sjajni Piano & Vocal Fusion.

Iz ovog restorana su poručili da je u cilju postizanja maksimalnog ugođaja i želje da svaki gost veče doživi na najbolji mogući način – broj mjesta je ograničen! Sve zainteresovane savjertujemo da budu brzi sa kupovinom karata koje su dostupne u restoranu “Kaldrma 1929”. 

Rezervaciju stola i ulaznica za ovaj gastronomski spektakl možete uraditi pozivom na broj 065/341-341.

Stevo Karapandža je svojim radom zlatnim slovima ispisao istoriju kulinarstva, što potvrđuju i nevjerovatne brojke. Pune 24 godine, svakog četvrtka, prikazivala se poznata kulinarska emisija „Male tajne velikih majstora kuhinje“. Stevo je izdao i 7 knjiga o kulinarstvu, sa preko 1000 recepata, te kao Chef YU tima učestvovao na međunarodnim takmičenjima u kulinarstvu, na kojima je osvojio čak 17 medalja.

Ovo je samo još jedan u nizu gastro događaja koje organizuje restoran „Kaldrma 1929“. Nedavno je u ovom banjalučkom restoranu gostovao i poznati hrvatski kuvar Ivan Pažanin, a serijal gostovanja poznatih kuvara i gastro događaja nastaviće se i u narednom periodu.

Dođite i doživite veče prepuno nostalgije i vrhunskih ukusa uz Stevu Karapandžu. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?