Тржни центар

Бинго Бања Лука слави рођендан: Купце чекају попусти, наградна игра и супер забава

  • Извор: АТВ
  • 17.09.2024. 08:58

Бинго прича у Бањалуци траје већ цијелу декаду, а насеље које је познато и као Лазарево и као Буџак баш због Бинга има нешто посебно. Наиме, и ове године се обиљежава рођендан Бинго тржног центра, који је постао наше мјесто окупљања због доброг шопинга, великог паркинга, модерног амбијента, али и догађаја које приређује у вријеме рођендана.

Рођендан се не може обиљежити без посебне понуде која ће ове године трајати 14 дана, а посебан поклон могу добити они који буду учествовали у наградној игри. 

У периоду од 16. до 29. септембра, сви који буду куповали артикле из рођенданске акције и убацивали рачуне у велику кутију у самом центру, могу учествовати у наградној игри и бити потенцијални добитник једног од 15 ваучера од 1.000 КМ.

А рођенданска забава? У недељу 29. септембра заједно са члановима Спортског удружења Дајак клуб, Бинго ће да дарује и своје посјетиоце, једино што требате урадити јесте доћи у Бинго тржни центар у Бањалуци, понијети добро расположење,  спремност да се играте и да освојите поклон за себе. 

Најавили су да ће Дајак клубу донирати одређени износ за поправак чамаца у наредном периоду. 

Надамо се да пратите Бинго канале на друштвеним мрежама јер остале активности ће из Бинга откривати тамо, а на нама је да пратимо и да се забавимо на нашем мјесту у Бингу. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке