Tržni centar

Bingo Banja Luka slavi rođendan: Kupce čekaju popusti, nagradna igra i super zabava

  • Izvor: ATV
  • 17.09.2024. 08:58

Bingo priča u Banjaluci traje već cijelu dekadu, a naselje koje je poznato i kao Lazarevo i kao Budžak baš zbog Binga ima nešto posebno. Naime, i ove godine se obilježava rođendan Bingo tržnog centra, koji je postao naše mjesto okupljanja zbog dobrog šopinga, velikog parkinga, modernog ambijenta, ali i događaja koje priređuje u vrijeme rođendana.

Rođendan se ne može obilježiti bez posebne ponude koja će ove godine trajati 14 dana, a poseban poklon mogu dobiti oni koji budu učestvovali u nagradnoj igri. 

U periodu od 16. do 29. septembra, svi koji budu kupovali artikle iz rođendanske akcije i ubacivali račune u veliku kutiju u samom centru, mogu učestvovati u nagradnoj igri i biti potencijalni dobitnik jednog od 15 vaučera od 1.000 KM.

A rođendanska zabava? U nedelju 29. septembra zajedno sa članovima Sportskog udruženja Dajak klub, Bingo će da daruje i svoje posjetioce, jedino što trebate uraditi jeste doći u Bingo tržni centar u Banjaluci, ponijeti dobro raspoloženje,  spremnost da se igrate i da osvojite poklon za sebe. 

Najavili su da će Dajak klubu donirati određeni iznos za popravak čamaca u narednom periodu. 

Nadamo se da pratite Bingo kanale na društvenim mrežama jer ostale aktivnosti će iz Binga otkrivati tamo, a na nama je da pratimo i da se zabavimo na našem mjestu u Bingu. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Serija: Red Rok (16+)

    ''Serija: Red Rok (16+)

  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke