Ugostila učenike

ATOS BANK sa najmlađima obilježila Svjetski dan štednje

  • 31.10.2022. 13:42

Obilježavajući Svjetski dan štednje ATOS BANK a.d. Banja Luka je ove godine ugostila učenike četvrtog i petog razreda Osnovne škole "Nikola Tesla“, za koje je organizovan Dan otvorenih vrata u okviru kojeg su se kroz zanimljive priče upoznali sa radom i načinom funkcionisanja Banke.

Kroz njihovu zabavnu bankarsku rutu ispred ATOS BANK a.d. Banja Luka vodila ih je Vesna Račić, rukovodilac Filijale Banja Luka u pratnji Službe marketinga i komunikacija ove Banke.   

"Za nas kao Banku Svjetski dan štednje ja jako važan, a ovaj put smo domaćini učenicima četvrtog i petog razreda Osnovne škole 'Nikola Tesla', koja su imala priliku da se kroz zabavne priče prilagođene njihovom uzrastu upoznaju sa važnostima štednje. Djeca od malih nogu treba da uče o vrijednosti novca i njihovom pametnom upravljanju, a ATOS BANK nastoji da na ovaj način, kroz zanimljive poruke stimuliše djecu i pomogne im da razviju naviku štednje", izjavila je ovim povodom Karolina Karalić, portparol ove Banke.

ATOS BANK a.d. Banja Luka Svjetski dan štednje posvetila je najmlađim štedišama koji su naša budućnost i koji su se uz druženje sa zaposlenima zabavili i izrazili radost zbog činjenice da su imali priliku da se upoznaju sa radom Banke, a ovim povodom učenici su dobili i prigodne poklone. 

Sve informacije o štednim proizvodima ATOS BANK a.d. Banja Luka možete pronaći na zvaničnoj internet stranici banke www.atosbank.ba.

Тагови: