Poklanja vrijedne poklone bebama

ATOS BANK misli na budućnost najmlađih

  • Извор: АТВ
  • 01.11.2022. 12:27

ATOS BANK a.d. Banja Luka i ove godine, na Svjetski dan štednje poklanja vrijedne poklone bebama rođenim na teritoriji Republike Srpske na dan 31. oktobar – Svjetski dan štednje. U pitanju su pokloni u vidu štednih knjižica sa početnim novčanim ulogom od 100 KM na štednom računu, a porodiljama poklon u vidu uređaja koji će im zasigurno biti od koristi u prvim mjesecima sa bebom.

“Trudimo se da svake godine aktivnostima na Svjetski dan štednje, ovaj datum obilježimo sa roditeljima i našim najmlađim sugrađanima. S obzirom da dolazak prinove predstavlja jedan od najsrećnijih trenutaka u životu jedne porodice, ATOS BANK svake godine kroz simboličan gest čini taj dan još radosnijim. Smatramo da na ovaj način, obilježavajući važan i značajan datum, podsjećamo sve da štednjom i odgovornim odnosom prema novcu stvaramo sigurnu i bezbjednu budućnost, a upravo to želimo roditeljimo i njihovim mališanima.” izjavio je ovim povodom Sandro Mihajlović, član uprave ATOS BANK a.d. Banja Luka. 

Načelnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS prof.dr Vesna Ećim- Zlojutro izrazila je zahvalnost ATOS Banci na darivanju beba rođenih na dan 31.10.2022. godine. 

„Već godinama unazad cijenimo podršku ATOS Banke koja našim novim najmlađim sugrađanima i njihovim roditeljima uljepšava dodatno ovaj dan, simboličnim gestom u vidu štednih knjižica. Naša saradnja je već tradicionalna, te svake godine zajedno na ovaj način skrećemo pažnju na značaj Svjetskog dana štednje. Ovom prilikom se još jedanput zahvaljujem ovoj Banci u ime najmlađih stanovnika Republike Srpske.“ izjavila je Ećim – Zlojutro. 

Rukovodioci filijala u kojima poslujemo širom Republike Srpske takođe su posjetili porodilišta, te porodiljama uručili poklon koji će im biti od koristi u prvim mjesecima sa bebom, i štedne knjižice sa početnim novčanim ulogom od 100 KM.


Тагови: