Потпредсједник СНСД-а

Вулић: Има нека тајна веза између СДП-а и опозиције у Српској

  • Извор: СРНА
  • 14.06.2024. 11:26

Потпредсједник СНСД-а Сања Вулић истакла је да је одавно познато да има нека тајна веза између СДП-а и опозиције у Републици Српској, али само се Зукан Хелез одважио да то јавно и каже.

Вулићева је у изјави за Срну рекла да Хелез и његови политички саборци никад нису прихватили дејтонску БиХ и Општи оквирни споразум за мир, јер да јесу прихватили би и начин рада, одлучивања и поштовање уставних надлежности свих нивоа власти у БиХ.

Коментаришући изјаву Хелеза да би било добро да СНСД остане без четвртог делегата, те да има опција да се промијени сазив Савјета министара и да моли Бога и институције да се то деси, јер је, како каже, добро ишло док су у Савјету министара били људи из садашње опозиције Драган Мектић, Мирко Шаровић..., Вулићева је рекла да очигледан жал у редовима СДП-а за опозицијом из Републике Српске најбоље показује вршење притиска и утицај на правосудне институције у погледу доношења одлуке о четвртом делегату у Дому народа из ПДП-а.

Хелез: Молим Бога да опозиција у Српској добије делегата у Дому народа

Хелез: Молим Бога да опозиција у Српској добије делегата у Дому народа

Она је нагласила да је одавно познат и тајни сценарио о реконструкцији Савјета министара и враћања на пиједестал послушника попут Шаровића и Мектића, јер је то екипа која одговора бошњачким политичким представницима, Кристијану Шмиту и западним амбасадама.

- Са њима могу да манипулишу и реализују све што замисле. Опозиција из Републике Српске је спремна да за шачицу власти уруши дејтонску БиХ и прихвати све што им њихови ментори затраже, јер су им фотеље у Сарајеву милије и од Републике Српске и од српског народа - истакла је Вулићева.

Она је навела да одатле потиче и њихова толика галама у вези са Свесрпским сабором и напади на предсједнике Српске и Србије Милорада Додика и Александра Вучића, јер је и то дио њиховог задатка који су спремни да изврше по налогу својих ментора, не би ли се домогли власти.

Тадић: Најснажнији удар струје Бећиревић-Хелез на Никшића и СДП БиХ

Тадић: Најснажнији удар струје Бећиревић-Хелез на Никшића и СДП БиХ

- Срећом па српски народ зна ко чува Републику Српску и штити га од 'Олуја' којима пријети Зукан Хелез, па је опозиција у Српској данас ту гдје јесте. Посвађали су се сами између себе доказујући се амбасадама САД и Велике Британије ко је већи и бољи послушник и извршилац њихових налога. Сударајући се пред вратима амбасада, изгубили су и оно мало бирача које су имали, јер Срби не воле издајнике и продане душе - закључила је Вулићева.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)