Посланик СНСД у НСРС

Шкипина: Бошњачки представници замајавају људе причом о унитарној БиХ, док им народ бјежи кад чује да би је они водили

  • Извор: СРНА
  • 17.09.2024. 15:34

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Дамјан Шкипина рекао је да бошњачки представници замајавају народ причом о унитарној, јединственој БиХ, док им народ бјежи кад чује да би је они водили.

"Замислите која је увреда за сваког писменог, културног и пристојног Бошњака да му једна карикатура од Раме Исака, Зукана Хелеза или Елмедина Конаковића објашњава како су се `борили` са Милорадом Додиком, у све то гурајући причу о рату, и да се уопште налазе на позицији гдје се они питају нешто и некога представљају. То је брука и срамота не само за ФБиХ, већ и за бошњачки народ", истакао је Шкипина за Срну.

Реагујући на изјаву Исака да Додика сада, како каже, нема ни на мапи и да се почео понашати другачија када је видио да у БиХ има њих "који се не боје, патриота који нису све продали", Шкипина је рекао да њихове приче о рату постају толико јадне и жалосне и ма колико они прижељкивали рат, никаквог рата између Бошњака, Срба и Хрвата неће бити, нити постоји било каква могућност за тако нешто.

Шкипина заједнички кандидат четири партије: Пале да буде пријестоница Српске

Шкипина заједнички кандидат четири партије: Пале да буде пријестоница Српске

"Ријеч рат служи само неспособним политичарима који не знају радити свој посао и који су схватили да тако могу неког придобити, изазивајући страх и стварајући панику међу народом", нагласио је Шкипина.

Он је навео да је ситуација у БиХ стабилна и остаће таква не зато што неки амерички потрчко кога се и они стиде виче да је неког побиједио, него зато што је стабилност приоритет свих.

"Република Српска не може утицати на дешавања у Федерацији, нити то желимо, само бошњачки народ може својим гласом показати коју политику жели у БиХ", закључио је Шкипина.

Пратите нас и путем Вибера