Амбасадор БиХ у Москви

Орлић: Не вјерујемо да су држављани БиХ били у дворани Крокус

  • Извор: н1инфо.ба
  • 22.03.2024. 22:09

Амбасадор БиХ у Москви Иван Орлић рекао је вечерас да за сада нема информација да су држављани БиХ боравили у концертној дворани Крокус у Москви, али да су у стању приправности цијелу ноћ уколико некоме од држављана БиХ затреба помоћ.

- Вечерас негдје око 20 часова по московском времену све нас је затекла ова ужасна вијест о трагедији у концертној дворани Крокус ситy. То је 20-ак километара од центра Москве. У дворани која је капацитета 9.000 мјеста, окупио се велики број обожавалаца популарне рок групе у Русији. Једна група униформисаних особа без икаквих ознака је ушла и пуцала по невиним људима. За сада се говори да има 40 мртвих и два три-пута више рањених. Све службе су на терену. Предсједник Путин је издао наређење да се учине сви напори да се ситуација санира - истакао је амбасадор.

Д‌јеца повријеђена у терористичком нападу у Русији

Д‌јеца повријеђена у терористичком нападу у Русији

Орлић је нагласио да немају никакве информације да су бх. држављани на мјесту те трагедије.

- Нема нити неког посебног разлога да бих вјеровао да су наши држављани били на том концерту. Особље Амбасаде и ја смо у приправности за пружање помоћи нашим грађанима. Ноћас и сутра је нама радни дан - рекао је Орлић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.