Омиљени федерални портал појединих медија из Српске

Лицемјерно понашање Рапорта: Умјесто демантија измијенили текст

  • 01.07.2024. 15:19

Након срамног писања сарајевског портала Рапорт о преминулом Дејану Илићу и срамном помињању његове породице, отишли су корак даље и умјесто објављивања демантија саопштили како су дошли до сазнања да је Илић преминуо.

Каква су сазнања Рапорта најбоље говори чињеница да су инсинуирали да је Илић напустио БиХ након увођења америчких санкција, иако је широј јавности познато да је Дејан Илић преминуо у фебруару ове године након борбе са опаком болешћу.

Они су у објављеном тексту "Малољетна Емилија и Славица Илић експресно постале нове сувласнице Проинтера, Дејан Илић нестао" инсинуирали да је некадашњи сувласник Проинтера Дејан Илић напустио БиХ, а власништво преписао на супругу и кћерку. 

Проинтер је послао деманти, а Рапорт је супротно свим постулатима професије умјесто да деманти објави, само направио измјене у претходном тексту. Даље су навели да су сазнали да је Илић преминуо, иако је то Проинтер саопштио. Портал Рапорт је избрисао дијелове текста у којем спекулишу да је Илић напустио БиХ, а власништво преписао на кћерку и супругу. Тек на крају текста навели су да је ријеч о промијењеном чланку.

Овај портал, који се хвали својим ексклузивним сазнањима, чест је извор информација сарајевским политичарима али и опозиционарима у Републици Српској. На овом примјеру су још једном доказали своју професионалност у обављању посла.

Текст у којем су изнесене тешке оптужбе можете да прочитате у наставку:




Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)