Тужио га за клевету

Кошарац добио Вукановића на суду: Новац иде у хуманитарне сврхе

  • Извор: АТВ
  • 13.09.2024. 16:33

Министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ Сташа Кошарац рекао је да је добио првостепену пресуду против лидера Листе за правду и ред Небојше Вукановића за изнесене клевете и најавио да ће новац донирати у хуманитарне сврхе.

Кошарац је навео да га је адвокатски тим данас обавијестио да је добио првостепену пресуду против Вукановића.

"Када Вукановић напише неистине попут тога да имам неке везе са одређеном банком и некаквим пословним просторима у Требињу, да нешто контролишем из сјене и да узимам велики новац, Основни суд у Сокоцу у првостепеној пресуди каже да ми дотични аутор ових небулоза мора исплатити новац на име накнаде штете због клевете", објавио је Кошарац на Инстаграму.

Кошарац је најавио да ће, када пресуда постане правоснажна, новац који му Вукановић исплати донирати у хуманитарне сврхе.

"И сваки пут када разни `Вукановићи` изнесу неистине и клевете на мој рачун, процедура ће бити иста. Одговором ће се бавити надлежне правосудне институције, а ја ћу новац и даље усмјеравати људима којима је помоћ потребна", нагласио је Кошарац.

Он је додао да ће тиме бар неко имати користи од лажи и небулоза које јавно пласирају Вукановић и ине опозиционе перјанице.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:20 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.