Tužio ga za klevetu

Košarac dobio Vukanovića na sudu: Novac ide u humanitarne svrhe

  • Izvor: ATV
  • 13.09.2024. 16:33

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH Staša Košarac rekao je da je dobio prvostepenu presudu protiv lidera Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića za iznesene klevete i najavio da će novac donirati u humanitarne svrhe.

Košarac je naveo da ga je advokatski tim danas obavijestio da je dobio prvostepenu presudu protiv Vukanovića.

"Kada Vukanović napiše neistine poput toga da imam neke veze sa određenom bankom i nekakvim poslovnim prostorima u Trebinju, da nešto kontrolišem iz sjene i da uzimam veliki novac, Osnovni sud u Sokocu u prvostepenoj presudi kaže da mi dotični autor ovih nebuloza mora isplatiti novac na ime naknade štete zbog klevete", objavio je Košarac na Instagramu.

Košarac je najavio da će, kada presuda postane pravosnažna, novac koji mu Vukanović isplati donirati u humanitarne svrhe.

"I svaki put kada razni `Vukanovići` iznesu neistine i klevete na moj račun, procedura će biti ista. Odgovorom će se baviti nadležne pravosudne institucije, a ja ću novac i dalje usmjeravati ljudima kojima je pomoć potrebna", naglasio je Košarac.

On je dodao da će time bar neko imati koristi od laži i nebuloza koje javno plasiraju Vukanović i ine opozicione perjanice.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.

  • 16:00 Revolucije 1917 (R)

    Revolucije 1917 (R)

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:20 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.