Министар рада и борачко-инвалидске заштите

Егић: Процес против Додика и Лукића унапријед режирана фарса

  • Извор: СРНА
  • 28.08.2024. 13:25

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Данијел Егић изјавио је уочи рочишта предсједнику Републике Српске Милораду Додику и вршиоцу дужности директора "Службеног гласника" Милошу Лукићу у Сарајеву, да је цијели процес унапријед режирана фарса, за шта се инструкције добијају из страних центара моћи.

Егић је новинарима рекао да цијели процес нема везе ни са правом, ни са правдом.

"Прије седам дана били смо на `Кочићевом збору` гдје смо одали почаст нашем српском писцу и јунаку. Данас смо дошли у Сарајево да све потврдимо што је он писао у нека давна времена. `Кадија те тужи, кадија ти суди`. Све се исто понавља", нагласио је Егић.

Будимир: Циљ је политичка дисквалификација Додика, главни судија је Марфи

Будимир: Циљ је политичка дисквалификација Додика, главни судија је Марфи

Егић је рекао да су пред Суд БиХ дошли да пруже подршку предсједнику Додику и Лукићу.

"Ту ћемо бити и наравно да се не сложимо са овим суђењима и вођењем поступка. До краја ћемо бити у свог предсједника и господина Лукића", поручио је Егић.

Упитан да прокоментарише документарни филм о ратном команданту муслиманских снага у Сребреници Насеру Орићу у којем је Орић представљен као херој, а који је снимила једна турска телевизија, Егић је навео да је ријеч о зликовцу који је убијао невине српске цивиле, за шта постоје и докази. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)