Gastro veče

Vanja Puškar: Umjetnost na tanjiru u srcu Banjaluke

  • Izvor: PR
  • 05.09.2024. 12:08

Banjaluka se sprema za još jednu nezaboravnu gastro veče.

Restoran “Kaldrma 1929” priprema jedinstven doživljaj za sve gurmane, 12. septembra, kada će svoje maestralno kulinarsko umijeće predstaviti šef Vanja Puškar.

Puškar je prepoznat kao jedan od vodećih šefova u regionu, a njegovi restorani, koje svi rado posjećuju, su Iva New Balkan Cuisine u Beogradu, koja je uvršena u u prestižni Michelin vodič sa Bib Gourmand preporukom, te Iris New Balkan Cuisine u Beogradu, kao i Tisa u Bečeju.

Njegov rad spaja tradicionalnu balkansku kuhinju sa modernim tehnikama, stvarajući jedinstvena gastronomska iskustva.

Spoj modernog i tradicionalnog

Za ovo specijalno veče, Puškar priprema ekskluzivnu večeru u pet sljedova, svaki pažljivo uparen sa vrhunskim vinima iz vinarije Belo Brdo, koja će svojim aromama upotpuniti kulinarski spektakl za sve prave gurmane.

Na meniju će se naći specijaliteti koji odražavaju bogatstvo lokalnih sastojaka, ali uz Vanjin prepoznatljiv pečat – modernu obradu i prezentaciju koja će vas ostaviti bez daha. Svaki slijed biće priča za sebe, spajajući autentične ukuse sa inovativnim tehnikama. Događaj koji se ne propušta pratiće i sjajna muzika. Goste restorana „Kaldrma 1929“ zabavljaće sjajni Piano & Vocal Fusion.


Iz ovog restorana su poručili da je broj mjesta ograničen, s ciljem postizanja maksimalnog ugođaja i njihove želje da svaki gost veče doživi na najbolji mogući način.

Karte se mogu kupiti u restoranu “Kaldrma 1929”, a rezervaciju stola i ulaznica za ovaj gastronomski spektakl možete uraditi pozivom na broj 065/341-341.

Zašto ne smijete propustiti ovo veče?

Gastro večeri u “Kaldrmi 1929” postale su sinonim za vrhunsko kulinarsko iskustvo, gdje su gosti imali priliku da uživaju u vrhunskoj hrani i odabranim vinima.

Ovo je samo još jedan u nizu gastro događaja koje organizuje restoran „Kaldrma 1929“. Nedavno je u ovom banjalučkom restoranu gostovao i najpoznatiji šef sa naših prostora Stevo Karapandža, za čiji su večeru tražilo mjesto više. A serijal gostovanja poznatih kuvara i gastro događaja nastaviće se i u narednom periodu.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: