Предсједник ФК Будућност

Шеатовић поручио Кресојевићу: Престани да обмањујеш јавност!

  • Извор: АТВ
  • 28.06.2024. 11:20

Предсједник ФК Будућност, Дејан Шеатовић, огласио се поводом изјаве градског менаџера Бојана Кресојевића о томе да је новац умјесто за путеве отишао ФК Будућност. Скупштина града је на приједлог клуба одборника СПС, одобрила 100.000 КМ за подршку ФК Будућност, али градоначелник никада није извршио уплату.

Кресојевићу, престани да обмањујеш јавност! Ако је Скупштина града одобрила средства, онда је на градоначелнику и његовој администрацији да изврше уплату. Ово су средства која су нам пријеко потребна за развој спорта и за нашу дјецу. Срамота је да се овакве одлуке одлажу и блокирају из политичких разлога - изјавио је Шеатовић.

- Ми смо клуб који ради за добробит заједнице, за нашу дјецу и младе спортисте. Очекујемо да се обавезе према нама изврше без даљњег одлагања. Да ли имате душу, да ли размишљате о томе колико је ова подршка значајна за будућност наше дјеце и спорта у нашем граду - додао је Шеатовић.

ФК Будућност се нада да ће градоначелник и његова администрација коначно реаговати и извршити уплату, како би клуб могао наставити са својим активностима и планираним пројектима за унапређење спорта у Бањалуци, закључује се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера