Члан ГрО СПС

Обрадовић: У јеку несташице воде, код старог Водовода шикља из шахта

  • 20.07.2024. 10:00

У јеку несташице воде и потпуног искључења појединих насеља са водоводне мреже уз двориште старог бањалучког Водовода шикља вода из шахта, представљајући озбиљан потенцијални извор заразе. Давид Обрадовић, члан ГрО СПС-а, огласио се поводом овог проблема, оштро критикујући политику градоначелника Драшка Станивуковића и директора Водовода.

"У вријеме када се Бањалука суочава са озбиљним изазовима, недопустиво је да се овакви проблеми игноришу. Вода која шикља из шахта уз двориште старог Водовода није само технички проблем и ругло града, већ озбиљна пријетња здрављу грађана."

"Политика градоначелника Станивуковића и директора Водовода је класичан примјер 'около гладац, изнутра јадац'. Док се јавности приказују фасаде и козметичке промјене, стварни проблеми се гомилају и угрожавају животе наших суграђана."

Обрадовић је даље додао:

"Грађани Бањалуке заслужују одговорно руководство које ће се бавити стварним проблемима, а не само површним питањима. Вода из шахта поред старог Водовода мора бити хитно санирана како би се спријечила могућа зараза и додатна криза."

СПС позива градоначелника и директора Водовода да преузму одговорност и одмах ријеше овај проблем, јер здравље грађана мора бити на првом мјесту.

Ово стање је неприхватљиво и јасно показује како тренутна власт неадекватно управља градом. Становници Бањалуке заслужују боље.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.