Član GrO SPS

Obradović: U jeku nestašice vode, kod starog Vodovoda šiklja iz šahta

  • 20.07.2024. 10:00

U jeku nestašice vode i potpunog isključenja pojedinih naselja sa vodovodne mreže uz dvorište starog banjalučkog Vodovoda šiklja voda iz šahta, predstavljajući ozbiljan potencijalni izvor zaraze. David Obradović, član GrO SPS-a, oglasio se povodom ovog problema, oštro kritikujući politiku gradonačelnika Draška Stanivukovića i direktora Vodovoda.

"U vrijeme kada se Banjaluka suočava sa ozbiljnim izazovima, nedopustivo je da se ovakvi problemi ignorišu. Voda koja šiklja iz šahta uz dvorište starog Vodovoda nije samo tehnički problem i ruglo grada, već ozbiljna prijetnja zdravlju građana."

"Politika gradonačelnika Stanivukovića i direktora Vodovoda je klasičan primjer 'okolo gladac, iznutra jadac'. Dok se javnosti prikazuju fasade i kozmetičke promjene, stvarni problemi se gomilaju i ugrožavaju živote naših sugrađana."

Obradović je dalje dodao:

"Građani Banjaluke zaslužuju odgovorno rukovodstvo koje će se baviti stvarnim problemima, a ne samo površnim pitanjima. Voda iz šahta pored starog Vodovoda mora biti hitno sanirana kako bi se spriječila moguća zaraza i dodatna kriza."

SPS poziva gradonačelnika i direktora Vodovoda da preuzmu odgovornost i odmah riješe ovaj problem, jer zdravlje građana mora biti na prvom mjestu.

Ovo stanje je neprihvatljivo i jasno pokazuje kako trenutna vlast neadekvatno upravlja gradom. Stanovnici Banjaluke zaslužuju bolje.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Serija: Ko te šiša (12+) (R)

    '''Serija: Ko te šiša (12+) (R)

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film (R)

    ' ''Film (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.