Пропусти градоначелника

Нови дан, нова обмана

  • Извор: АТВ
  • 15.09.2024. 19:57

Картице пријатељства, плацеви за младе брачне парове, кућа Милановића, Ћирилични парк, списак је дуг, а ово су само неке од обмана Драшка Станивуковића и то само у једној седмици. Тако су се картице за попуст, претвориле у велики Станивуковићев пропуст. Ни потписаних уговора, нити средстава, ни плана, али су ту обећања.

"Све што смо рекли урадили смо. Рекли ду да неће бити бесплатних плацева, па ми крећемо с подјелом. Тако и ово биће све што смо рекли. И све је тако и људи су добили своје картице", рекао је Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке.

Чудо на бањалучком Купусишту: Драшку вратили

Чудо на бањалучком Купусишту: Драшку вратили "УФ" - наставља се незадовољство грађана Бањалуке

Добили јесу, искористили нису јер немају гдје. Потом је Драшко Станивуковић доживио још један дебакл и то са  плацевима за младе брачне парове. Када је схватио да градске земље нема, почео је да купује земљу по Бањалуци. 

Пошто картице пријатељства не функционишу, градоначелник је осмислио да Бањалучани на крају мјесеца доносе рачуне, а они ће им враћати паре. И од те идеје нема ништа. Све превара до преваре Драшка Станивуковића, каже предсједник градског парламента. Пита га како је то замислио, да Небојша Дринић сједи за шалтером и рачуна проценте? 

"У октобру је питање да ли ће град имати новца уопште да исплати плате радницима, а камоли да рефундира тај новац. И сад, замислите ту једну ситуацију, у којој на примјер Дрина Трећина сједи за касом и враћа тај новац, па нема довољно кусура па враћа, мислим заиста то је један циркус у које се претворило све ово", рекао је Љубо Нинковић, предсједник Скупштине Града Бањалука.

Ударац за ударцем - када је градоначелник покушао извести још један перформанс у бањалучком парку Купусиште грађани су га извиждали. 

Јуче су му украли и слова "У" и "Ф" из тог парка. А Бањалучанима би могло стварно бити "УФ" уколико се Драшко Станивуковић не престане играти градоначелника.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Одметница (12+)

    Одметница (12+)

  • 22:00 Персона (16+)

    Персона (16+)

  • 23:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 23:05 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 01:05 Ноћни програм

    Ноћни програм