Propusti gradonačelnika

Novi dan, nova obmana

  • Izvor: ATV
  • 15.09.2024. 19:57

Kartice prijateljstva, placevi za mlade bračne parove, kuća Milanovića, Ćirilični park, spisak je dug, a ovo su samo neke od obmana Draška Stanivukovića i to samo u jednoj sedmici. Tako su se kartice za popust, pretvorile u veliki Stanivukovićev propust. Ni potpisanih ugovora, niti sredstava, ni plana, ali su tu obećanja.

"Sve što smo rekli uradili smo. Rekli du da neće biti besplatnih placeva, pa mi krećemo s podjelom. Tako i ovo biće sve što smo rekli. I sve je tako i ljudi su dobili svoje kartice", rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Čudo na banjalučkom Kupusištu: Drašku vratili

Čudo na banjalučkom Kupusištu: Drašku vratili "UF" - nastavlja se nezadovoljstvo građana Banjaluke

Dobili jesu, iskoristili nisu jer nemaju gdje. Potom je Draško Stanivuković doživio još jedan debakl i to sa  placevima za mlade bračne parove. Kada je shvatio da gradske zemlje nema, počeo je da kupuje zemlju po Banjaluci. 

Pošto kartice prijateljstva ne funkcionišu, gradonačelnik je osmislio da Banjalučani na kraju mjeseca donose račune, a oni će im vraćati pare. I od te ideje nema ništa. Sve prevara do prevare Draška Stanivukovića, kaže predsjednik gradskog parlamenta. Pita ga kako je to zamislio, da Nebojša Drinić sjedi za šalterom i računa procente? 

"U oktobru je pitanje da li će grad imati novca uopšte da isplati plate radnicima, a kamoli da refundira taj novac. I sad, zamislite tu jednu situaciju, u kojoj na primjer Drina Trećina sjedi za kasom i vraća taj novac, pa nema dovoljno kusura pa vraća, mislim zaista to je jedan cirkus u koje se pretvorilo sve ovo", rekao je Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine Grada Banjaluka.

Udarac za udarcem - kada je gradonačelnik pokušao izvesti još jedan performans u banjalučkom parku Kupusište građani su ga izviždali. 

Juče su mu ukrali i slova "U" i "F" iz tog parka. A Banjalučanima bi moglo stvarno biti "UF" ukoliko se Draško Stanivuković ne prestane igrati gradonačelnika.

Pratite nas i putem Vibera