Обилићево

Мистериозан предмет на дрвету поред Врбаса, Бањалучани сумњају у магију

  • Извор: Ало
  • 19.02.2024. 13:54

У бањалучком насељу Обилићево, покрај ријеке Врбас, забиљежен је необичан призор.

Један грађанин, снимио је предмет специфичног изгледа који виси на дрвету, а како наводи сумња да је ријеч о „одређеним окултним радњама„, односно да је ријеч о неком виду „магије“.

– Предмет сам примијетио случајно приликом шетње и одмах ми је привукао пажњу. Нисам чак ни желио да прилазим, заиста никада нисам видио нешто слично. Не могу са сигурношћу да тврдим шта је у питању, али подсјећа ме на ствари везане за магијске ритуале који се виђају на филмовима. Могуће је да се овдје раде неки чудни ритуали – казао је Бањалучанин који је желио остати анониман.

Снимак оставља простор за различите спекулације о природи овог феномена узевши у обзир да се на снимку најјасније не види о чему је ријеч. Стога, може се и поставити питање „да ли се магијски ритуали и обреди изводе и у Бањалуци?“.

Традиционално, магијски ритуали повезани су с различитим културама и вјеровањима, но њихова присутност у урбаним срединама попут Бањалуке може изазвати знатижељу или чак забринутост.

(Извор/Фото: Ало онлајн)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.