Бањалука

Грбић: Бити неподобан Драшку значи бити добар и одан грађанима Бањалуке

  • Извор: АТВ
  • 09.07.2024. 13:55

Градско гробље у Бањалуци је након готово мјесец дана напокон покошено и уређено, на радост грађана који су дуго чекали на овакве промјене. Но, бивши директор Жељко Грбић и члан ГрО СПС-a Бањалука, који је на челу овог предузећа био пет година, није пропустио прилику да се осврне на тренутну ситуацију и укаже на, како каже, неискреност и неспособност тренутне Градске управе.

"Добро је да су покосили Градско гробље. Требало им је мјесец дана, од када сам указао на његову запуштеност. И одмах су послали фотографа, ни траву нису стигли покупити. Браво! Нервоза је захватила Градску управу, ближи се крај. Претворили су се у пропагандну машину за клеветање свакога ко указује на њихову неспособност, неискреност и нерад. Ја се нисам борио и своју крв пролијевао за Бањалуку каква је данас", истакао је Жељко Грбић који је рањен у одбрамбено отаџбинском рату.

Грбић је нагласио да умјесто да се фокусирају на задатке и побољшања за Бањалуку, тренутна управа дијели налоге о томе кога треба напасти и измислити лажи.

"Што веће и што гнусније. Почашћен сам да сам се нашао на листи неподобних за Станивуковића. То је велико признање, јер бити неподобан Драшку значи бити добар и одан грађанима Бањалуке", рекао је Грбић.

Под његовим вођством, Градско гробље је позитивно пословало, а мандат му је истекао редовно након пет година. 

Грбић истиче да су грађани Бањалуке током четири године гледали глуму, неискреност, самозаљубљеност, нестручност и самовољу од стране тренутне управе.

"Ближи се крај. Завјеса се спушта 6. октобра, а са њом у заборав иде и главни глумац и његови статисти", закључио је Грбић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.