Banjaluka

Grbić: Biti nepodoban Drašku znači biti dobar i odan građanima Banjaluke

  • Izvor: ATV
  • 09.07.2024. 13:55

Gradsko groblje u Banjaluci je nakon gotovo mjesec dana napokon pokošeno i uređeno, na radost građana koji su dugo čekali na ovakve promjene. No, bivši direktor Željko Grbić i član GrO SPS-a Banjaluka, koji je na čelu ovog preduzeća bio pet godina, nije propustio priliku da se osvrne na trenutnu situaciju i ukaže na, kako kaže, neiskrenost i nesposobnost trenutne Gradske uprave.

"Dobro je da su pokosili Gradsko groblje. Trebalo im je mjesec dana, od kada sam ukazao na njegovu zapuštenost. I odmah su poslali fotografa, ni travu nisu stigli pokupiti. Bravo! Nervoza je zahvatila Gradsku upravu, bliži se kraj. Pretvorili su se u propagandnu mašinu za klevetanje svakoga ko ukazuje na njihovu nesposobnost, neiskrenost i nerad. Ja se nisam borio i svoju krv prolijevao za Banjaluku kakva je danas", istakao je Željko Grbić koji je ranjen u odbrambeno otadžbinskom ratu.

Grbić je naglasio da umjesto da se fokusiraju na zadatke i poboljšanja za Banjaluku, trenutna uprava dijeli naloge o tome koga treba napasti i izmisliti laži.

"Što veće i što gnusnije. Počašćen sam da sam se našao na listi nepodobnih za Stanivukovića. To je veliko priznanje, jer biti nepodoban Drašku znači biti dobar i odan građanima Banjaluke", rekao je Grbić.

Pod njegovim vođstvom, Gradsko groblje je pozitivno poslovalo, a mandat mu je istekao redovno nakon pet godina. 

Grbić ističe da su građani Banjaluke tokom četiri godine gledali glumu, neiskrenost, samozaljubljenost, nestručnost i samovolju od strane trenutne uprave.

"Bliži se kraj. Zavjesa se spušta 6. oktobra, a sa njom u zaborav ide i glavni glumac i njegovi statisti", zaključio je Grbić.

Pratite nas i putem Vibera