Потпредсједник СНСД-а

Цвијановић: Окупити се око Шобота и побиједити на изборима

  • Извор: СРНА
  • 07.04.2024. 19:56

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изразила је увјерење да је Предсједништво Градског одбора СНСД-а Бањалука урадило добар посао и донијело добру одлуку изабравши Николу Шобота за кандидата за градоначелника Бањалуке, који промовише вриједности на основу којих ова странка побјеђује све ове године.

Она је на сједници Градског одбора СНСД-а Бањалука рекла да је Шобот млад, школован човјек који живи живот Републике Српске и промовише оне вриједности на основу којих СНСД убједљиво побјеђује све ове године.

"Од овог дана почиње само наше одбројавање дана до онога што се зове изборна побједа. Сигурна сам да ће то бити наша изборна побједа", истакла је Цвијановићева.

Она је рекла да је Бањалука тешко експериментисала посљедњих година.

Одлука је пала: Никола Шобот кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке

Одлука је пала: Никола Шобот кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке

"Мислим да је ово вријеме одлично да вратимо Бањалуку кући, да је ставимо на пут озбиљних људи, озбиљног развоја и коначно да је вратимо на пут оних младих лица, које сви желимо да видимо и у породици, и у комшилуку, и у колективу и за које коначно отварамо врата у СНСД-у", додала је Цвијановићева.

Цвијановићева је рекла да је поносна сваки пут кад види младе људе који желе да уђу у политичку трку, желе да се прихвате важног посла и знају да се побједе добијају само ако се ради тимски.

"Разумијемо да смо на политичкој раскрсници и да ће много ствари зависити и од ових избора овдје, али нам је једнако важно да знамо ко је на челу тима који треба и подржати и заједнички радити", навела је Цвијановићева.

Додик: Ови избори први по Изборном закону Српске; Шобот: Нова прилика

Додик: Ови избори први по Изборном закону Српске; Шобот: Нова прилика

Она је додала да је на челу тима СНСД-а увијек био и биће Милорад Додик, али да се мора на локалу одрадити дио посла, јер Додик не може да стигне свугдје, иако стиже, чему се она чуди.

"Наша обавеза као људи које овдје представљамо, јесте политички живот и политичка борба, и да се окупимо око Николе Шобота и да добро побиједимо на овим изборима", закључила је Цвијановићева. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.