Odbornik SNSD-a

Amidžić: Opozicija u Srpskoj upala u histeriju

  • Извор: АТВ
  • 19.06.2022. 22:41

Odbornik SNSD-a u banjalučkoj Skupštini grada Srđan Amidžić ističe da je opozicija u Srpskoj upala u histeriju, te da se to vidi na pokušajima da sitnim podvalama i smiješnim analizama naprave jaz između dvojice državnika.

"Opozicija u Republici Srpskoj već je upala u histeriju i pokušava svakakvu glupost iskoristiti protiv Milorada Dodika i SNSD-a. Posljednji pokušaj je nakon proizvoljnih BN-ovih analiza o izjavama Dževada Galijaševića. To samo govori da o saradnji Srbije i Srpske, konkretno Milorada Dodika i Aleksandra Vučića ne znaju ništa", smatra Srđan Amidžić.

Pri tom, kaže Amidžić, zaboravljaju da je osoba koja je pokušala da drži slovo predsjedniku Srbije, upravo u njihovim redovima. Ne tako davno, Jelena Trivić je, podsjeća Amidžić, pisala pisma, pa gostujući na federalnim medijima, optužila Aleksandra Vučića da se miješa u izbore u Srpskoj i osporila tako njegove informacije i dokaze o umiješanosti zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj.

"Vjerujem da je gospođi Trivić zasmetalo što neko pominje zapadne sile, ali ne znam otkud joj da smatra da je iznad predsjednika jedne države", kaže Amidžić.

On poručuje, gospodi iz opozicije, da su oni ti koji svađaju Republiku Srpsku sa Srbijom i da ne bi trebalo da sitnim podvalama i smiješnim analizama nečijih izjava prave jaz između dvojice državnika.

Pročitajte i:

Šulić: Tužno je gledati kako se opozicija u Srpskoj dodvorava Vučiću

Тагови: