Iskusni golman

Ljubišić još godinu u Borcu

  • 24.07.2018. 19:50

Kada je Ljubišić na golu njegovi saigrači osjećaju potvrđuju da osjećaju veliku sigurnost. Iskusni čuvar mreže minule sezone je odbrana često lomio rivale i tako utakmice prebacivao na Borčevu vodenicu.

Sa njim je ekipa bar za 30 odsto kvalitetnija u defanzivi, a tako će biti i naredne sezone, jer je Bojan Ljubišić odlučio da produži saradnja sa voljenim klubom. Priznaje da se nije dvoumio, jer je ima jake razloge za ostanak.

"Moja odvojenost od porodice već 12 godina je presudila. Uprava kluba je bila konkretna i nije mi bilo teško da odlučim",  rekao je Ljubišić.

Punih 20 godina je profesionalac, ali još uvijek ima snage za izazove. Ponovo je dobio priliku da sa matičnim klubom izađe u Evropu pa se i tome raduje. Nije lako boriti se sa mlađima, ali motiva mu ne nedostaje poručuje Ljubišić.

"Kada krenu pripreme onda zaboravljam na probleme i teškoće. Spremam se kao za svaku novu sezonu. Nadam se da će naredna biti dobra, Borac uvijek ide na trofeje. Nadam se i iskoraku u Evropi, a na kraju i tituli",  dodao je Ljubišić.

Osvajanje Kupa BiH doživio je veoma emotivno. Mnogi su sa tribina pomislili da je ta finalna utakmica možda i posljednja za odličnog golmana, ali je brzo uslijedio demanti. Drugačije se doživljavaju trofeji u svom gradu kaže Ljubišić.

" Emocije su bile pojačane jer su na tribinama bili moj sin, supruga, kum i prijatelji i tada se daje bar deset odsto više. Mislim da bih mogao da branim još dvije, tri godine samo da me zdravlje posluži. Poslije ćemo vidjeti šta dalje",  zaključio je Ljubišić.

Uprava Borca je potpisom Ljubišića uradila veliki posao. Do sada su u ekipu stigla tri igrača, Milan Dakić, Srđan Savić i Bojan Rađenović čime je vjerovatno zaključen igrački kadar, ali ostaje još prostora za neko novo ime.

Тагови:
  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм