Шива Нзигу

Скандалозна исповијест бившег фудбалера: Спавао сам са тетком и сестром

 • Извор: Курир
 • 22.09.2023. 16:00

Бивши репрезентативац Габона и некадашњи нападач бројних француских клубова, Шива Нзигу, својевремено се нашао у центру пажње, пошто је отворио душу и открио шокантне детаље из свог приватног живота и каријере.

Бивши фудбалер Нанта и Ремса у исповијести француским медијима прије неколико година ријешио је да открије све своје гријехе из прошлости.

Најпрijе је признао да је фалсификовао податке о годинама, а онда је запрепастио планету фрапантним открићима која немају везе са спортом и фудбалом.

Испричао је да је његов отац ритуалним убиством жртвовао мајку зарад Нзигуове фудбалске каријере, док је играо за Нант.

"Моја мајка је мртва и желим да признам да је жртвована. Потписао сам уговоре и отац је хтио новац за себе, рекао ми је да ће ми убити мајку. Бунио сам се, али он је то учинио како би ми мајчин дух помогао да напредујем у фудбалској каријери", открио је тада Нзигу.

Услиједило је још шокантније признање.


Кнежево у страху од понављања ”случаја Градачац

Кнежево у страху од понављања ”случаја Градачац"

"Када сам био млађи, два пута сам имао односе са својом тетком. Учинио сам то и са својом сестром, а затим сам спавао и са мушкарцем", рекао је бивши фудбалер.

Нзигу је уписао 24 наступа за репрезентацију Габона и постигао 5 голова. Занимљиво, 2000. године је постао најмлађи стријелац у историји Афричког купа нација, када је постигао гол у поразу од Јужне Африке. Тада је наводно имао 16 година и 93 дана.

Ипак, испоставило се да је лагао за своје године, пише "Курир".

"Ја сам пет година старији. Лагао сам о својим годинама када смо отишли у Француску", признао је касније бивши нападач.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?