Популарна пјевачица

Адел се удала?

  • Извор: Агенције
  • 18.09.2023. 12:39

Популарна пјевачица Адел, након што је прошли мјесец открила да би вољела још једном постати мајка, сад је дугогодишњег момка аназвала супругом.

Сасвим лежерно и без пуно промишљања Адел је током свог концерта у Лас Вегасу, Рича Пола назвала својим супругом. Покренуло је то гласине да се пјевачица у тајности удала, али до службене потврде информације или деманта, ако је била ријеч о лапсусу, још увијек није дошло.

Наиме, жена у публици ју је, док је изводила свој хит "Румор Хас Ит" питала жели ли се удати за њу на што је пјевачица одговорила: "Не можеш ме оженити. Ја сам стрејт душо и мој супруг је овдје вечерас."

Међутим, обожаватељка је била упорна па пјевачицу још питала може ли покушати, а Адел јој је симпатично одговорила: "Не, не желим покушати. С Ричем сам. Луда си, пусти ме на миру."

Осим тога, причу о њихову браку додатно је потпирила и њена прошломјесечна изјава да би вољела родити још једно дијете, а судећи према лијепим ријечима које увијек има за њега чини се како би он могао бити "тај".

"Урнебесан је. Тако је смијешан, да урнебесан. И изузетно паметан. Знате, врло, врло је паметан. Невјероватно је гледати га како ради то што ради", изјавила је пјевачица прије двије године за "ЦБС".

Уз то, у разговору за часопис "Роллинг Стоне" је казала да је ова веза једна од најлакших у којима је икад била. Подсјетимо, Адел је већ била у браку са Симоном Конечкијем с којим има десетогодишњег сина Анђела, а разишли су се у прољеће 2019. након осам заједничких година, наводи "Глориа".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: