Растужила фанове

Адел се повлачи са сцене

  • Извор: Б92
  • 02.09.2024. 21:23

Суперзвијезда Адел је, након десет концерата у Минхену, на стадиону који су Нијемци изградили специјално за њу, растужила своје обожаваоце. Британска пјевачица је, како је саопштила пред публиком, одлучила да се повуче с јавне сцене.

Нисам најопуштенији извођач, знам то, али сам је*ено добра и заиста уживам у наступима већ скоро три године, што је најдуже што сам икада радила. То је, вјероватно, и најдуже што ћу икад да радим, рекла је славна британска пјевачица током десетог, уједно и посљедњег концерта у Минхену.

Уз напомену да има још 10 наступа у Лас Вегасу наредних недјеља, Адел је признала да се повлачи с јавне сцене на неодређено вријеме.

– Након тога нећу вас видјети невјероватно дуго и чуваћу вас у срцу – рекла је.

Током обраћања публици, 36-годишња Адел се расплакала и кроз сузе је признала да јој је пријеко потребан одмор.

– Посљедњих седам година сам градила себи нови живот и желим да га живим сада – рекла је кроз сузе.

Вијест да се повлачи растужила је армију фанова добитнице Гремија, а стигла је мање од мјесец дана након што је Адел потврдила дугогодишње гласине да су се она и Ричи Пол (43) вјерили. Иначе, да се удаје, пјевачица је открила у августу, такође у Минхену, када је један мушкарац на концерту подигао транспарент с натписом: “Удај се за мене!”

Адел је накратко прекинула наступ да би му одговорила: “Не могу да се удам за тебе, јер се већ удајем”.

Потом је показала и вјеренички прстен.

Адел и Пол, који је спортски агент, заједно су од љета 2021. године. Претходно је била у браку са Сајмоном Конецким, с којима има једанаестогодишњег сина Анђела.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм