ATV

Vidjela bilbord

Poruka za Trivićku: ''Ne sikiraj se, neće ti faliti dlaka sa glave''

 • Izvor: ATV
 • 19.09.2023. 19:15

„Vidjela sam jedan bilbord koji nije prijatan“, rekla je Jelena Trivić, predsjednik Narodnog fronta.

Ovo je, za Jelenu Trivić, neprijatan bilbord. Neprijatna joj je poruka da granica postoji u mnogočemu, naprimjer, pokušaju otimanja imovine Republici Srpskoj, sankcionisanju zvaničnika, zaštiti građana od progona nelegalnih stranaca koji nameću zakone. Njoj je poruka neprimjerena i neprijatna. Oni koji su shvatili tu poruku, ne vide problem. 

„Može odmah, nek' se objesi na Trgu Republike ovdje ispred Boske ko ne misli tako.“ „Normalno da ima granica. Došlo je, ne do grkljana, već do očiju“, kažu građani. 

Nešić i Trivićka u raspravi oko bilborda

Nešić i Trivićka u raspravi oko bilborda

Svako vidi ono što želi da vidi, kaže danas Nenad Nešić, ministar bezbjednosti u Savjetu ministara, odgovarajući na pitanje „šta misli zbog čega Jeleni Trivić smetaju bilbordi i poruke na njima“. Poručuje joj da se ne brine i da se ne boji.

„Ja, kao ministar bezbjednosti, mogu da joj poručim da je bezbjedna, da se ne sikira, da joj neće faliti dlaka sa glave, da će biti zaštićena od svih naših policijskih agencija“, poručio je Trivićki Nenad Nešić, ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH.

Jasna poruka Trivićki a još jasnija novinarima iz drugog entiteta zbog bilborda u kojima, izgleda, vide ono što njima odgovara a nikako ono što je stvarna poruka. Ne dižite tenzije, rekao im je Nešić u Sarajevu.

OHR komentarisao bilborde

OHR komentarisao bilborde "Granica postoji" nakon Trivićkine izjave da ih se plaši

„Nema tenzija, niko ne želi sukobe, niko ne želi ratove. Еvo, Malagić je moj portparol, on je druge vjere i nacije. Mi se volimo, da mi krvi treba da ga zovnem, on bi mi dao, ja vjerujem da bi i vi meni dali krvi, i ja bih vama. Dajte, molim vas, da svi ovu zemlju učinimo makar malo normalnom“, izjavio je Nešić.

A nikako ne može da bude normalna dok u njoj postoji nelegalni stranac koji nameće zakone i pokušava da otme imovinu Republici Srpskoj. I još je gore to što u Srpskoj postoje oni koji bi se sa njim sastajali i razgovarali. A prema Nešićevim saznanjima, koja je i danas ponovio, Jelena Trivić je jedna je od onih koji su, prvobitno, pristali da se nađu sa turistom Šmitom prije nekoliko dana. 

Pratite nas i putem Vibera

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.