Видјела билборд

Порука за Тривићку: ''Не сикирај се, неће ти фалити длака са главе''

  • Извор: АТВ
  • 19.09.2023. 19:15

„Видјела сам један билборд који није пријатан“, рекла је Јелена Тривић, предсједник Народног фронта.

Ово је, за Јелену Тривић, непријатан билборд. Непријатна јој је порука да граница постоји у многочему, напримјер, покушају отимања имовине Републици Српској, санкционисању званичника, заштити грађана од прогона нелегалних странаца који намећу законе. Њој је порука непримјерена и непријатна. Они који су схватили ту поруку, не виде проблем. 

„Може одмах, нек' се објеси на Тргу Републике овдје испред Боске ко не мисли тако.“ „Нормално да има граница. Дошло је, не до гркљана, већ до очију“, кажу грађани. 

Нешић и Тривићка у расправи око билборда

Нешић и Тривићка у расправи око билборда

Свако види оно што жели да види, каже данас Ненад Нешић, министар безбједности у Савјету министара, одговарајући на питање „шта мисли због чега Јелени Тривић сметају билборди и поруке на њима“. Поручује јој да се не брине и да се не боји.

„Ја, као министар безбједности, могу да јој поручим да је безбједна, да се не сикира, да јој неће фалити длака са главе, да ће бити заштићена од свих наших полицијских агенција“, поручио је Тривићки Ненад Нешић, министар безбједности у Савјету министара БиХ.

Јасна порука Тривићки а још јаснија новинарима из другог ентитета због билборда у којима, изгледа, виде оно што њима одговара а никако оно што је стварна порука. Не дижите тензије, рекао им је Нешић у Сарајеву.

ОХР коментарисао билборде

ОХР коментарисао билборде "Граница постоји" након Тривићкине изјаве да их се плаши

„Нема тензија, нико не жели сукобе, нико не жели ратове. Ево, Малагић је мој портпарол, он је друге вјере и нације. Ми се волимо, да ми крви треба да га зовнем, он би ми дао, ја вјерујем да би и ви мени дали крви, и ја бих вама. Дајте, молим вас, да сви ову земљу учинимо макар мало нормалном“, изјавио је Нешић.

А никако не може да буде нормална док у њој постоји нелегални странац који намеће законе и покушава да отме имовину Републици Српској. И још је горе то што у Српској постоје они који би се са њим састајали и разговарали. А према Нешићевим сазнањима, која је и данас поновио, Јелена Тривић је једна је од оних који су, првобитно, пристали да се нађу са туристом Шмитом прије неколико дана. 

Пратите нас и путем Вибера