Vidjela bilbord

Poruka za Trivićku: ''Ne sikiraj se, neće ti faliti dlaka sa glave''

 • Izvor: ATV
 • 19.09.2023. 19:15

„Vidjela sam jedan bilbord koji nije prijatan“, rekla je Jelena Trivić, predsjednik Narodnog fronta.

Ovo je, za Jelenu Trivić, neprijatan bilbord. Neprijatna joj je poruka da granica postoji u mnogočemu, naprimjer, pokušaju otimanja imovine Republici Srpskoj, sankcionisanju zvaničnika, zaštiti građana od progona nelegalnih stranaca koji nameću zakone. Njoj je poruka neprimjerena i neprijatna. Oni koji su shvatili tu poruku, ne vide problem. 

„Može odmah, nek' se objesi na Trgu Republike ovdje ispred Boske ko ne misli tako.“ „Normalno da ima granica. Došlo je, ne do grkljana, već do očiju“, kažu građani. 

Nešić i Trivićka u raspravi oko bilborda

Nešić i Trivićka u raspravi oko bilborda

Svako vidi ono što želi da vidi, kaže danas Nenad Nešić, ministar bezbjednosti u Savjetu ministara, odgovarajući na pitanje „šta misli zbog čega Jeleni Trivić smetaju bilbordi i poruke na njima“. Poručuje joj da se ne brine i da se ne boji.

„Ja, kao ministar bezbjednosti, mogu da joj poručim da je bezbjedna, da se ne sikira, da joj neće faliti dlaka sa glave, da će biti zaštićena od svih naših policijskih agencija“, poručio je Trivićki Nenad Nešić, ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH.

Jasna poruka Trivićki a još jasnija novinarima iz drugog entiteta zbog bilborda u kojima, izgleda, vide ono što njima odgovara a nikako ono što je stvarna poruka. Ne dižite tenzije, rekao im je Nešić u Sarajevu.

OHR komentarisao bilborde

OHR komentarisao bilborde "Granica postoji" nakon Trivićkine izjave da ih se plaši

„Nema tenzija, niko ne želi sukobe, niko ne želi ratove. Еvo, Malagić je moj portparol, on je druge vjere i nacije. Mi se volimo, da mi krvi treba da ga zovnem, on bi mi dao, ja vjerujem da bi i vi meni dali krvi, i ja bih vama. Dajte, molim vas, da svi ovu zemlju učinimo makar malo normalnom“, izjavio je Nešić.

A nikako ne može da bude normalna dok u njoj postoji nelegalni stranac koji nameće zakone i pokušava da otme imovinu Republici Srpskoj. I još je gore to što u Srpskoj postoje oni koji bi se sa njim sastajali i razgovarali. A prema Nešićevim saznanjima, koja je i danas ponovio, Jelena Trivić je jedna je od onih koji su, prvobitno, pristali da se nađu sa turistom Šmitom prije nekoliko dana. 

Pratite nas i putem Vibera

 • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

  Serija: Ko te šiša (12+)

 • 21:45 Serija: Nasljednici (12+)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

 • 22:45 Film

  ''''Film

 • 00:55 Noćni program

  Noćni program