Астрологија

Велике и нагле промјене стижу за 5 хороскопских знакова

 • Извор: Мондо.рс
 • 24.04.2024. 02:00

Крај априла 2024. године обећава да ће бити спектакуларан и страствен када су осјећања у питању.

Ово је повезано са пуним Мјесецом у Шкорпији који се дешава 23. априла.

Вјероватно ће се код многих поставити питање финансијске будућности и пара, што значи да ако партнери могу да се договоре и разговарају о свему заједно, онда је будућност сасвим могућа.

Постоји пет знакова хороскопа који ће доживјети велике промјене у љубави.

ШКОРПИЈА

Пун Мјесец се јавља у вашем знаку. То значи да ћете имати наглу промјену у љубави и можда ћете доживјети невјероватан прилив емоција, чак и интензивну страст.


Знате ли шта заиста значи скраћеница WC

Знате ли шта заиста значи скраћеница WC

Ваша ситуација са некретнинама, мјесто становања и структура ваше породице се мијењају, па је вјероватно да ћете имати једну везу, а да у исто вријеме можете да упознате нову особу.

БИК

Пун Мјесец се јавља у вашем сектору веза и можда ћете донијети прилично драстичну одлуку, а то ће бити повезано са понашањем вашег партнера или ситуацијом у његовом животу.

На примјер, можете одлучити да се разведете или вјенчате. Ситуација може да буде повезана и са чињеницом да схватате да је вријеме да се веза подигне на нови ниво.

РАК

У вашем љубавном сектору је пун Мјесец, који би могао да донесе трудноћу или важан догађај са вољеном особом.


Репер убијен послије наступа

Репер убијен послије наступа

На пример, имаћете страствени састанак и схватићете да је вријеме да донесете одлуку. За заузете Ракове, ситуација може да буде повезана са плановима путовања. Вољена особа ће вас позвати на одмор.

ЛАВ

Пун Мјесец се јавља у вашем породичном сектору, што значи да ће важан догађај утицати на ваш однос са партнером јер се Плутон налази у вашем пољу брака.


Хит! Кандидат СДС-а причао о себи у трећем лицу, збунио присутне

Хит! Кандидат СДС-а причао о себи у трећем лицу, збунио присутне

Можете да одлучите да купите или продате кућу или ће доћи до промјена у вашем дому јер ће се промијенити и ваш статус у вези.

СТРИЈЕЛАЦ

Пун Мјесец се јавља у вашем сектору тајни, а владар вашег знака је у кући посла.

То значи да ако имате тајну аферу, то ће постати познато свима.

Осим тога, на овај дан и сами можете да сазнате вијести које су биле скривене и које могу да се тичу вашег љубавног односа, пише "Мондо".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)